Kent Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Hane başına 15 bin TL dağıtılacak!

Ülkemizde 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremle ilgili raporlar devam ediyor. Yardımların nasıl sağlanacağını devlet yetkilileri de açıklayacak. Aileler nasıl desteklenecek? İşte ayrıntılar...  Yardımsever, duyarlı vatandaşların  gerçekleştirilen yardım sürekli olarak devam ediyor

Binlerce aileyi cansız ve evsiz bırakan yıkıcı deprem sırasında çok yardım yapıldı.  Yardımsever, duyarlı vatandaşların  gerçekleştirilen yardım sürekli olarak devam ediyor. Aynı zamanda hükümet de depremzede aileleri için destek programlarını açıklıyor. Her aileye 15 bin TL destek verileceği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Hane başına 15 bin TL dağıtılacak! İşte ayrıntılar...

DEPREMZEDELERE YARDIM!

Ülkemizde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki yıkıcı deprem 10 şehirde ağır can kaybına neden oldu. Binlerce aileye her anlamda zarar veren deprem ülkedeki herkesi sarstı. Depremin ilk gününden sonra yardımlarda bulunan duyarlı vatandaşlar desteklerine devam ediyor. Evlerini kaybeden depremzede aileler için ilk olarak çadırlar kurulmaya başlandı. Elbette depremin 10 şehirde meydana gelmesi ve binlerce evin yıkılması, yıkılmayan evlerin de hasarlı olması nedeni ile çadırlar yeterli olmamaya başladı.

Adıyaman'da açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremin olduğu 10 ilde depremzedelerle buluşmaya devam etti. Depremzede ailelerine verilen desteklerden bahsetti. Çadırda kalmak istemeyen ailelere 1 yıl kira desteği vereceğini duyurdu.1 yıl içinde güncelleneceğini sözlerine ekledi.  Bu kira desteklerinden faydalanmak isteyen depremzede vatandaşlar kira desteği başvurusu konusunda araştırmalar yapmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Hane başına 15 bin TL dağıtılacak! İşte ayrıntılar...

DEPREM MAĞDURLARINA KİRA YARDIMI!

Erdoğan, yardımın aile bazında olacağını söyledi. Hane başına 15 bin TL verileceği açıklandı. 100 milyar kaynak tahsis edilen enkaz temizleme operasyonunun ardından inşaat çalışmalarının kısa süre sonra başlayacağı açıklandı. Ev sahibi 5.000 TL, kiracı 2.000 TL alıyor. Cumhurbaşkanı'nın açıklamalarına göre hane başına 15.000 TL destek verilme çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Depremin vurduğu 10 bölgede yaşayan vatandaşlara depremzedeler için kira desteği sağlanacağı açıklandı. Depremin yaşandığı iller ise tekrar dile getirildi. Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Adıyaman, Şanlıurfa, Kilis illerinde yaşayan vatandaşlar kira desteklerine başvuru yapabilecek. 

Gram altın 2 aydan az sürede bu kadar olacak! Bu rakamları görenler adeta aklını yitirdi! Kimse bunu beklemiyordu!
İş Bankası kartı olanlar hemen baksın! Çok önemli bir son dakika açıklaması geldi! 28 Şubat'a kadar vaktiniz var!
Aile Bakanlığı'ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Kimliği ile başvuran tak diye 1.200 TL parayı kapacak!