Ekonomi

Cumhurbaşkanı imzaladı! Emeklilere müjde: 50 bin TL anında hesabınızda!

Cumhurbaşkanı imzaladı! Bu ay içinde ödenecek! Son dakika önemli gelişme haberi  Nakit ihtiyacı olan emekliler şayet başvurularını gerçekleştirecek hızlı bir şekilde sonuç almak istiyorsa, kamu bankaları üzerinden almış oldukları emekli maaş hesapları üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek ve hızlı bir şekilde sonuca ulaşabilecekler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bayramdan önce açıklanan ve emekli olan vatandaşlara kamu bankaları tarafınca verilecek olan ödemeler ile ilgili detaylı açıklamalar duyuruldu. Nakit ihtiyacı olan emekliler şayet başvurularını gerçekleştirecek hızlı bir şekilde sonuç almak istiyorsa, kamu bankaları üzerinden almış oldukları emekli maaş hesapları üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek ve hızlı bir şekilde sonuca ulaşabilecekler. 

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı hesabı üzerinden 50 bin TL'ye kadar kullanacağınız tüm kredilerde gelir belgesi gerekmeden ve devlet destekli olarak vatandaşlara işlemler yapılmaktadır. 

Selçuk Geçer'in dolar yorumunu duyan döviz bürolarına koştu!

Gram altını en iyi bilen İslam Memiş'ten tarihi uyarı: "Tokatlanırsınız"

Muharrem İnce'den AK Parti'ye 'EYT'lilerle ilgili önemli çağrı