Ekonomi

Cumhurbaşkanı'ndan müjde! Emekliler artık borçlarınızı kapatabilirsiniz

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamaya göre emeklilere 'Ek Ödeme' ve 'Borç Kapatma' imkanı sunuldu. Emekli olan kişileri ilgilendiren bu haber müjde niteliğinde oldu. Ekonomik zorluklardan dolayı nakit anlamında sıkıntı çeken emeklilere Cumhurbaşkanı'ndan destek geldi. Bu destek ek ödeme ve borç kapatma kredisi kampanyasını kapsamaktadır

Cumhurbaşkanı’ndan emeklilerin borçlarını kapatmaya yönelik destek sunuldu. Bu destek ek ödeme ve borç kapatma kredisi kampanyasını kapsamaktadır. Artık emeklilerin ‘Ek Ödeme’ ve ‘Borç Kapatma’ destekleri kapsamında borçlarını kapatmaları ve nakdi ihtiyaçlarını gidermeleri amaçlanıyor. Sunulan bu maddi imkan doğrultusunda emeklilerin bir nebze olsun nefes almaları amaçlanıyor. Kamu bankalarından maaş alan emekliler bu destekten kolayca yararlanabilecekler. 

Emeklilier için ek ödeme ve borç kapatma desteği

Cumhurbaşkanı, emekliler için yaptığı duyuruda nakit kredi alacak kişilerin işlemlerin hızlı bir şekilde sonuçlanacağını vurguladı. Emekli maaşının alındığı bankadan emekliler hemen işlemleri gerçekleştirebilecekler. Sunulan bu habere göre 3 farklı bankadan ödeme yapılabilecek. 

Emekli maaşını Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank üzerinden alan ve kredi notu uygun olan herkesin, bu bankalar aracılığıyla kredi başvurusunda bulunma imkanı bulunmaktadır. Bu kredileri almak isteyen kişiler, faiz oranları ve kredi notlarına göre, bu finansal destekten faydalanabilecekler. 

Krediler üç kamu bankasından alınabilecek

Üç kamu bankası arasından bir seçim yaparak kredi almak isteyen emekliler için ilk adres genellikle bu bankalar oluyor. Nakit krediye ihtiyaç duyan kişiler, başvuru koşullarına uygunluğunu sağladıklarında, bu işlemi hızlıca tamamlayabilirler. Ayrıca, işlem tamamlandığında, kredileri doğrudan hesaplarına yatırılacaktır.

10 bin TL ile 50 bin TL arasında bir kredi başvurusunda bulunuluyorsa, bu krediyi 36 aya kadar vadelerle ödeme imkanı vardır. Ancak 50 bin TL ve üzeri kredi başvurularında vade süresi en fazla 24 ay olarak belirlenmiştir. 50 bin TL ve üzerindeki kredi taleplerinizde ise banka sizlere ek bir olanak olarak borç kapatma kredisi sunmaktadır 

100 bin TL ve üzeri kredi ihtiyaçlarında üç kamu bankası  en fazla 12 aylık vade seçeneği sunmaktadır. Eğer bu koşullarda kredi almayı planlıyorsanız, bankaların şubelerine giderek hızlıca başvurunuzu gerçekleştirme imkanı vardır.

Mercedes-Benz C200 D için muhteşem fırsat!

ING'den borçlarını sıfırlamak isteyenlere müjde!

Borcu olanlar dikkat! Son fırsat 3 Temmuz! 4.5 milyon mükellefin faydalandığı yapılandırma sona eriyor!