27 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı'nın açıklaması sorası dolar ve altında gelişmeler

Cumhurbaşkanı'nın açıklaması sorası dolar ve altında gelişmeler

Uluslararası piyasalarda altın gerilerken Türkiye'de döviz kurlarına paralel şekilde yükselerek seyrine devam ediyor. Gram altın 995 TL'den, çeyrek altın 1636 liradan, tam altın ise 6524 liradan satılmakta. 



Cumhurbaşkanı Erdoğan dün gerçekleştirilen kabine toplantısından sonra politika faizinin arttırılmayacağını tam tersine düşürüleceğini ifade etti. Erdoğan'ın beyanı sonrası dün Dolar/TL 16,70 seviyesini aştı. Gram altın ise 995 liraya yükselir. 

Dolar ve euro kurları bu yılın en yüksek seviyesinde seyrediyor. Güne 16,66 liradan başlayan dolar öğlen saatlerinde 16,74 liraya yükseldi. Dünden bu yana dolar yüzde 1 değer kazanmış oldu.

Cumhurbaşkanı nın açıklaması sorası dolar ve altında gelişmeler

Yükselişi süren euro ise 18 lira duvarına dayınmış durumda. Dün 17,73 liradan kapanan euro bu sabah 17,82 liradan açılış yaptı ancak kısa süre içerisinde 17,97 seviyesine kadar yükseldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön