28 / 04 / 2024

Cunda Global Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!


Cunda Global Mühendislik Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Turan tarafından kuruldu.



Cunda Global Mühendislik Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Turan tarafından kuruldu.

Cunda Global Mühendislik Anonim Şirketi konusu:
1- her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 2- Otomobil sektorunde faaliyet göstermek her marka ve modeldeki araçların tamiri bakımı onarımı iç ve dış bakımı ve yedek parçalarının alım ve satımının ithalatını ve ihracatını yapmak. 3- Şirket faaliyet konularının tahakkukuku için gerekli gayrimenkuller almak, inşa etmek, kiralamak, kiraya vermek ve satmak, 4- Konusu ile ilgili her türlü hammadde ve malzeme, yan mamul ve mamul, ambalaj malzemesini ve yan ürünIerinin ihracat ve ithalatını ve her türlü nakliye, dağıtım, depolama işlemlerini yapmak. 5- her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı. satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 6- -lnşaat taahhüt ve muteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 7- kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 8- Her türlü altın (külçe altın hariç), mücevher, gümüş, bronz, platin, elmas, safir, inci, pırlanta, yakut, zümrüt ve diğer kıymetli madenlerden ve taşlardan mamul her türlü mücevherat bilezik, kolye, yüzük, saat gibi süs ve takı eşyalarının imalatını yapmak, başkalarına imal ettirmek, almak, satmak, ithalatını ve ihracatını yapmak 9- Şirket satın aldığı yada kiraladığı gayrimenkuller üzerinde tadilat ve dekorasyon işlemlerini yaparak bölümlere ayrılarak ayrı ayrı yada tamamının kiralama ve kiraya verme işlerini yapar ve bu konularda danışmanlık hizmeti verebilir. 10- Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek ve almak, yurt içi ve yurt dışında mühendislik ve mimarlık çalışmalarını yapmak ve yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak.
 


Geri Dön