25 / 07 / 2024

Cyberpunk 2077 4K hız için güncelleme aldı

Cyberpunk 2077 4K hız için güncelleme aldı

Cyberpunk 2077 oyunu için yüksek kare hızlı güncelleme bekleniyordu. Müjdeli haber geldi ve kare hızlarını 4K ayarlarında yüzde 50'den fazla artırabilir güncelleme paylaşıldı


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


DLSS 3 Çerçeve Oluşturma, yalnızca yeni pikseller yerine tamamen yeni çerçeveler oluşturur ve performansı artırmak için bir oyunun piksellerinin sekizde yedisine kadar işleyebilir. DLSS 3, yine de gecikme ekler. Nvidia, gecikmeyi azaltmak ve yanıt vermeyi iyileştirmek için Reflex teknolojisini entegre ederek bununla mücadele ediyor. Rekabetçi nişancı oyunlarında DLSS 3 ile gecikme eklemelerini Cyberpunk 2077 gibi oyunlardan daha fazla fark etme olasılığınız daha yüksektir .

Bu yeni DLSS 3 desteği, Cyberpunk 2077'nin oyundaki ışın izleme özelliklerini geliştirecek vaat edilen Overdrive modu için de zemin hazırlıyor. Nvidia , Ekim ayında etkinleştirilen Overdrive moduyla Cyberpunk 2077'deki değişikliklerin bazı bölümlerini de gösterdi , ancak CD Projekt Red'in yeni modu piyasaya sürmesini bekliyoruz.

Cyberpunk 2077 4K hız için güncelleme aldı

DLSS 3 desteği yavaş yavaş diğer oyunlara da giriyor, bu nedenle umarız yakında daha fazla Steam kitaplığınızda performansı yükseltir. Katlanan son sürümler arasında Marvel's Midnight Suns , Hitman 3 ve Dying Light: Stay Human yer alıyor ve gelecekte açgözlü ışın izleme özellikleri söz konusu olduğunda çok önemli olabilir.

Ne yazık ki, her yeni sürüm yeşil ekibin yapay zeka teknolojisine sahip değil, ancak yine de size yardımcı oluyoruz. En iyi Dead Space ayarları kılavuzumuz, PC'nizin USG Ishimura'daki tüm performans korkularıyla başa çıkmasına yardımcı olurken, en iyi Forspoken ayarları , potansiyel olarak teçhizatınızı Square Enix'in şüpheli özelliklerinden kurtaracaktır.

Oyun canavarlarını üzen haber! Steam öyle bir zam yaptı ki görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı

Bu oyunlar yok sattı! Steam’de en çok satan oyunlar!

Bu oyunların değeri 570 TL!  PS Plus ile ücretsiz sunulacak


Geri Dön