03 / 05 / 2024

Bu oyunların değeri 570 TL!  PS Plus ile ücretsiz sunulacak

Bu oyunların değeri 570 TL!  PS Plus ile ücretsiz sunulacak

PlayStation Plus Şubat 2023 oyunları piyasaya çıktı. Mafia Definitive Edition’dan OlliOlli World’e kadar değişik  kategorilerden birçok oyun PlayStation 4 ve PlayStation 5 sahiplerinin erişimine sunulacak. İşte Şubat ayında PlayStation Plus Essential’a ilave edilecek 570 TL değerindeki oyunlar.



PS Plus Şubat 2023 oyunları sızdırıldı

Sızıntı, bir seneyi geçen süredir PS Plus oyunlarını sızdıran billbil-kun aracılığı ile paylaşıldı. Şubat ayı için beklenen oyunlar içinde  OlliOlli World (PS4 ve PS5), Mafia Definitive Edition (PS4), Destiny 2: Beyond Light (PS4 ve PS5) ve Evil Dead The Game (PS4 ve PS5) olacak.Sızıntıya göre Mafia Definitive Edition’ın bazı bölgelerde değiştirilebileceğini veya eklenmeyebileceğini söylemekte fayda var. Bu nedenle Şubat ayındaki bu dört oyundan biri değişik olabilir. Oyunlar 7 Şubat – 6 Mart tarihleri ​​arasında erişime açılacak.

Bu oyunların değeri 570 TL!  PS Plus ile ücretsiz sunulacak
PS Plus Essential için sunulacak oyunların dikkat çektiğini söylemek gerekiyor. Misalen, OlliOlli World son dönemlerde oyuncular arasında bi hayli yayılan bir atari kaykay oyunu. Öte taraftan, Mafia Definitive Edition ise çete savaşlarını başarılı grafiklerle ele almasıyla biliniyor.


Geri Dön