18 / 05 / 2024

Bu oyunların değeri 570 TL!  PS Plus ile ücretsiz sunulacak

Bu oyunların değeri 570 TL!  PS Plus ile ücretsiz sunulacak

PlayStation Plus Şubat 2023 oyunları piyasaya çıktı. Mafia Definitive Edition’dan OlliOlli World’e kadar değişik  kategorilerden birçok oyun PlayStation 4 ve PlayStation 5 sahiplerinin erişimine sunulacak. İşte Şubat ayında PlayStation Plus Essential’a ilave edilecek 570 TL değerindeki oyunlar.



PS Plus kataloğuna Şubat ayında eklenecek 570 TL ücretindeki oyunlar şu şekilde sıralanıyor:

OlliOlli World (PS5 | PS4)
Mafia Definitive Edition (PS4)
Evil Dead The Game (PS5 | PS4)
Destiny 2 Beyond Light [DLC] (PS5 | PS4)
Ocak ayının PlayStation Plus oyunları içinde Star Wars Jedi: Fallen Order, Fallout 76 ve Axiom Verge yer alıyordu. Eğer bu oyunları tecrübe etmediyseniz PS Plus kataloğunda hala kullanılabilir olduğunu söyleyelim.


PlayStation, Sony Interactive Entertainment aracılığı ile oluşturulan ve geliştirilen bir video oyun konsolu markasıdır. İlk PlayStation 1994'te piyasaya sürüldü ve o zamandan beri PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4 ve PlayStation 5 dahil olmak üzere birkaç yineleme yayınlandı. PlayStation konsolları, özel oyunları, yenilikçi özellikleri ve yüksek kaliteli oyun deneyimleri ile tanınır. 

"Mafia: Definitive Edition", Hangar 13 tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayınlanan orijinal "Mafia" oyununun yeniden yapımıdır. Oyun, 1930'larda kurgusal Lost Heaven şehrinde geçiyor ve Mafya'ya bulaşan bir taksi şoförü olan Tom Angelo'nun hikayesini anlatıyor. Oyuncu, Lost Heaven'ın suçlu yeraltı dünyasını deneyimlerken görevleri tamamlar, karakterlerle etkileşime girer ve hikaye boyunca ilerler. Oyun, güncellenmiş grafikler, oyun mekaniği ve yeniden kaydedilmiş bir müzik notasıyla oyunculara klasik oyuna yeni bir bakış sunuyor.

Bu oyunlar yok sattı! Steam’de en çok satan oyunlar!

Steam haftanın 'en' lerini yayınladı! İşte bu hafta en çok satanlarSteam'ın bu kararı oyun canavarlarını üzecek! Dolara karşı koyamadı


Geri Dön