28 / 04 / 2024

Herkes cüzdanında bu paraya baksın! Değeri asgari ücretten fazla! 

Herkes cüzdanında bu paraya baksın! Değeri asgari ücretten fazla! 

24 Haziran 2018 seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bastırılan hatıralık bir liralıklar şu an yüksek değere ulaştı. Darphane tarafından bastırılan bu paranın değeri herkesi şaşırttı. 



2018’de yapılan seçimlerden ardından darphane, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hatıra parası bastırmıştı. 1 lira olarak bastırılan bu para özel bir tasarımda olup şu an yüksek değere sahip olarak biliniyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Sözcü Yazarı Yücel Arı, para ile ilgili bazı detayları paylaştı. İşte 1 lira görünümünde ancak özel tasarımıyla şu an yüksek değere sahip olan bu hatıra paranın detayları haberimizde…

Herkes cüzdanında bu paraya baksın! Değeri asgari ücretten fazla! 

2018’de özel olarak bastırılan 1 lira hakkındaki detaylar

Edinilen bilgilere göre darphane tarafından basılan bu liranın kaç adet olduğuna ve satıldığına dair bir iz yok. 2018’de bastırılan bu paranın değeri 1 lira iken şu anki değeri dudak uçuklatıyor. Dolar, altın, benzin ve kripto paralarla kıyaslanamayacak şekilde artan bu lira, oldukça değerli olduğunu ortaya koyuyor. Rekor kıran bir artışa sahip olan ve 2018 yılında 1 TL olarak basılan bu paranın görünüm özellikleri de dikkat çekiyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön