13 / 05 / 2024

Herkes cüzdanında bu paraya baksın! Değeri asgari ücretten fazla! 

Herkes cüzdanında bu paraya baksın! Değeri asgari ücretten fazla! 

24 Haziran 2018 seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bastırılan hatıralık bir liralıklar şu an yüksek değere ulaştı. Darphane tarafından bastırılan bu paranın değeri herkesi şaşırttı. 



Herkes cüzdanında bu paraya baksın! Değeri asgari ücretten fazla! 

Bakır, nikel ve çinkodan üretilen bu paranın tura kısmında saray kabartması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ve 9 Temmuz 2018 tarihi yer alıyor. Diğer yüzünde ise 1 Türk Lirası yazısı yer alıyor. Darphanenin sınırlı sayıda bastığı bu paranın hatıra olarak sayılı kişilere hatıra olarak dağıtıldığı biliniyor. Bugünkü değeriyle hayrete düşüren bu para, her cüzdanda bulunamayacak kadar nadir bulunuyor. 

Herkes cüzdanında bu paraya baksın! Değeri asgari ücretten fazla! 

2018’de 1 lira değeri olan bu paranın günümüzdeki değeri 

Toplamda 50 bin adet bastırılan ve 2018 tarihinde 1 lira değeri olan bu para şimdiki değeriyle inanılmaz şekilde dikkat çekiyor. Paranın bir kısmı törene katılanlara dağılırken bir kısmını da diğer kişilerin aldığı biliniyor. İşte 2018 yılında 1 lira olan bu paranın değeri ikinci el piyasalarında bile oldukça yüksek. Şu anki değeri 8 bin 499 lira olan bu para, asgari ücretten bile fazla olduğu dikkat çekiyor. 

Evde para nasıl kazanılır? Evde para kazanmanın yolları neler? İşte evde para kazanabileceğiniz 10 fikir

VakıfBank ihtiyaç kredisi veriyor mu? VakıfBank kaç para ihtiyaç kredisi veriyor?

İslam Memiş'ten kritik uyarı! Bunu sakın yapmayın! İşte yatırımcının yeni yol haritası


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön