04 / 05 / 2024

D-100 kara yolu İstanbul istikametinde ulaşım sağlanamıyor!

D-100 kara yolu İstanbul istikametinde ulaşım sağlanamıyor!

Bolu Dağı'nda sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kar yağışı sebebiyle D-100 kara yolunun Bolu Dağı Bakacak mevkinde bir TIR kayarak yolu kapattı.



Kar yağışı nedeniyle birçok sürücü, yolda mahsur kaldı ve trafik sıkışıklığı yaşandı. Yetkililer, sürücülerin ve yolcuların güvenliği için yolu trafiğe kapatma kararı aldı. D-100 kara yolunun Bolu Dağı Bakacak mevkiindeki kapanma, özellikle İstanbul istikametinde seyahat eden sürücüler için büyük bir engel oldu.

Polis ekipleri, yolu trafiğe kapatan TIR'ın kaldırılması için çalışmalarını sürdürürken, karayolları ekipleri de yolu temizlemek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Ancak, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları, çalışmaları zorlaştırıyor.

D-100 kara yolu İstanbul istikametinde ulaşım sağlanamıyor!

Sürücüler, güvenli seyahat için başka yolları kullanmaları konusunda uyarılırken, yetkililer de yolun en kısa sürede trafiğe açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Karayolları ekipleri, yolu temizledikten sonra, TIR'ın kaldırılması için gerekli işlemleri yapacak ve yolun trafiğe açılması için çalışmalarını tamamlayacak.

O bankalarda son dakika rüzgarı esti! Bayrama özel faizsiz kredi imkanı! Sakın kaçırmayın 5 banka duyurdu!
Adanalı depremzedeler için ilk aşamada 2 bin 200 konut geliyor!
Teknolojik ürünler için yeni garanti şartları yürürlüğe giriyor!

Geri Dön