27 / 04 / 2024

D Diamond'da tamtur yüzük yüzde 50'ye varan indirim! 8 Aralık 2022 fiyat listesi...

D Diamond'da tamtur yüzük yüzde 50'ye varan indirim! 8 Aralık 2022 fiyat listesi...

D Diamond'da tamtur yüzük yüzde 50'ye varan indirim yapıldı. Sakın bu fırsatı kaçırmayın!  İşte 8 Aralık 2022 D Diamond tamtur pırlanta yüzük fiyat listesi...



D Diamond`da tamtur yüzük yüzde 50'ye varan indirim yapıldı. Bu indirimden faydalanmak isteyen kişiler D Diamond'da tamtur yüzük fiyatlarını araştırmaya başladı.

Sonsuz aşkı ve bitmeyen ilişkileri simgeleyen yüzüğün etrafına değerli taşların yerleştirildiği özel yüzük modeline tam yüzük denir. Gerçek aşkın ve bağlılığın simgesi haline gelen tamtur pırlanta yüzük için D Diamond'a gidin.

Peki, D Diamond'da tamtur pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? D Diamond tamtur pırlanta yüzükler ne kadar? İşte 8 Aralık 2022 D Diamond tamtur pırlanta yüzük fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön