Otomobil

Dacia Duster'da Eylül'e özel 250 bin TL'lik dev fırsat! Dacia Duster fiyat listesi 12 Eylül 2024...

Dacia Duster, Eylül ayına özel olarak 250 bin TL kredi ve 12 ay vade, yüzde 3,59 faiz fırsatıyla satışta. Peki Dacia Duster fiyatları ne kadar? İşte Duster fiyat listesi 12 Eylül 2024...

'İkonik bir SUV' şeklinde nitelendirilen Dacia Duster, tasarımı ve renkleri maceracı karakterine güç katıyor. 4x4 versiyonunun dayanıklı şasisi, yerden yüksekliği ve arazi yetenekleriyle engebeli ve bozuk yolların üstesinden kolayca gelen Duster, yokuş kalkış desteği ve yokuş iniş destek sistemi ile dikkatleri çekiyor. 

Aracın, yokuş kalkış desteği en dik yokuşlarda sürücülere ustaca hareket edebilme imkanı sunarken, yokuş iniş desteği de hızı kontrol ederek patinajın önüne geçiyor. Araçta, tek tuşla 4x2'den 4x4'e geçme imkanı sunuluyor. 

Dacia Duster, elektrikli direksiyonu, kör nokta uyarısı ve yep EDC otomatik şanzımanıyla sürüşü mükemmeleştirirken, motor tarafında da dizel, benzinli veya LPG çift yakıt olacak şekilde farklı deneyimler sunuyor. 

Araca özel olan ECO-G teknolojisinin daha düşük karbon emisyonu, daha yüksek yakıt ekonomisi ve 50 litre yakıt deposu bulunuyor. Bu şekilde daha etkili bir menzil sunuyor. Duster'ın iç mekanında ise en dikkat çeken özellik konfor oluyor.

Dacia Duster Extreme versiyonu ile de sürücüleri cezbediyor. İçeride topoğrafik tasarımlı kapı eşikleri ve kauçuk paspaslar yer alan Duster Extreme, bakır rengi Dacia amblemli parlak siyah alaşım jantları ve köpekbalığı anteniyle macera ruhunu aktarıyor. 

DACIA DUSTER 12 EYLÜL 2024 FİYAT LİSTESİ 

Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda, Duster'da Eylül ayına özel olarak 250 bin TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 3,59 faiz oranı sunuluyor. Bu kampanya ile aylık ödeme 27 bin 679 TL oluyor. İşte Dacia Duster fiyat listesi 12 Eylül 2024...


Ayrıntılı bilgi için: https://www.dacia.com.tr/

Gram altının 3 bin 200 TL olacağı tarih belli oldu! 

65 yaş aylığı 4.572 TL, evde bakım parası 9.922 TL olacak! Yeni zamlı sosyal yardımlar açıklandı! Şimdi rakamlara bakın!

Takipteki kredi oranının en yüksek olduğu sektörler enerji ve inşaat!