Otomobil

Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 

Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 

Dacia Jogger, station wagon kadar uzun, MPV kadar geniş, SUV kadar dayanıklı olmasıyla dikkatleri çekiyor. Erişilebilir, dikkat çekici tasarıma sahip, 7 kişilik aile otomobili olan Jogger, 200 mm yerden yüksekliği, arazi koşulları için tasarlanan çamurlukları ve modüler tavan barlarıyla göz dolduruyor. 

Aile yaşamı ve heyecan dolu maceralar için kusursuz bir denge vadeden araç, Extreme versiyonuyla da dikkatleri çekiyor. Marka ambleminden ilhamla hazırlanan Y imzalı far ve LED kısa farlarıyla daha etkili bir aydınlatma sunan Jogger'ın, arka farların dikey konumu, bagaj kapağının da daha geniş olmasını sağlıyor. 

Dacia Jogger Extreme de bakır rengi yan aynaları, siyah parlak alaşım jantları ve parlak siyah köpekbalığı anteni ile daha da maceracı bir görünüm sunuyor. Araç, doğayı daha iyi yansıtması için topoğrafik motifleri olan bir tasarıma sahip. 

Jogger Extreme'in dbakır rengi dikişli ve Dacia amblemi kabartmalı yıkanabilir yeni gri kumaş döşemesi, bakır rengi dekoratif parçalı yeni gri kumaşlı ön kapı kol dayamaları, geri görüş kamerası, klima kontrolü, eller serbest kartı, kauçuk paspasları ve topoğrafik motifli ön kapı eşikleri bulunuyor. Ayrıca, araç, macerayı artırmak için daha iyi bir kavrama ve çekiş sunan yol tutuş desteği ile zorlu zeminlerin bile üstesinden geliyor. 

Dacia Jogger’ın iç tasarımı da sürücüleri cezbediyor. Kullanışlı ve göz alıcı olan iç tasarımda, geniş gösterge paneli daha kolay bir sürüş deneyimi sunuyor ve gösterge panelini çevreleyen şerit sayesinde paneli ve multimedya ekranını daha rahat, daha kolay okuma imkanı sunuluyor. 

ŞEHİR İÇİNDE YÜZDE 80'E KADAR ELEKTRİKLİ SÜRÜŞ İMKANI 

Sürüş sırasında şarj olan hybrid özelliği sayesinde elektriğin avantajlarından yararlanma fırsatı sunan Dacia Jogger Hybrid, 140 teknolojisi, içten yanmalı motor dinamizmini elektrikli motorla bir araya getiriyor. 

Şehir içinde yüzde 80'e kadar varan elektrik modunda sürüş imkanı sunan Jogger, yüzde 30'a kadar da yakıt tasarrufu sağlıyor. Araç, azaltılmış CO2 emisyonlarının yanı sıra çok modlu vites kutusunun, iki motoru akıllı yönetmesi sayesinde güçlü, sorunsuz ve daha sessiz sürüş imkanı sunuyor. 

DACİA JOGGER FİYAT LİSTESİ 21 EYLÜL 2024 

Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel 1.599.000 TL’den başlayan ÖTV'den muaf fiyatıyla satışta.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.dacia.com.tr/

'Körü körüne altın yatırımı yapılmaz' diyen uzman isim açıkladı! İlk kez duyacaksınız! Altın yatırımcısı şokta!

Konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte banka banka 1 milyon, 2 milyon TL konut kredisi hesaplama! 

İslam Memiş 4 yıldır altını çizerek uyarıyor! Başınızı sokacak bir ev alın! Konut piyasasını 'at yarışı' sanmayın!

TOKİ'den Ekim müjdesi! Yüzde 25'i peşin, kalanı 48 ay vadeyle 390 arsa satılıyor! TOKİ arsa satışı ne zaman yapılacak?