29 / 04 / 2024

Dacia Spring'e 95 bin TL zam geldi! Otomobil fiyatları cep yakıyor! Dacia Spring fiyatı ne kadar oldu?

Dacia Spring'e 95 bin TL zam geldi! Otomobil fiyatları cep yakıyor! Dacia Spring fiyatı ne kadar oldu?

Dacia'nın yüzde yüz elektrikli otomobili Spring, iddialı fiyatı ile Türkiye pazarında boy göstermeye başladı. Temmuz ayında 875 bin TL olan Dacia Spring'e 95 bin TL zam geldi.



Temmuz ayında 875 bin TL'ye Türkiye'de satışa sunulan elektrikli Dacia Spring'e 95 bin TL zam geldi. Her geçen gün yükselen otombil fiyatları cep yakmaya başladı. Peki Dacia Spring Ağustos 2023 fiyatı ne kadar oldu? 

Fransız otomobil üreticisi Dacia, 2023 senesine Extreme donanımı ile oldukça iddialı bir başlangıç yaptı.  Türkiye pazarına iddialı bir fiyat politikasıyla giriş yapan Dacia Spring, elektrikli araç kullanımının yaygınlaşmasına ve çevreci ulaşım seçeneklerinin tercih edilmesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Çevre dostu bir seçenek sunan Spring, sürdürülebilirlik odaklı bir ulaşım çözümü olarak ön plana çıkıyor. Tamamen elektrikli Yeni Dacia Spring, SUV karakteriyle görenleri büyülemeyi başardı.

Yeni Dacia Spring ile tek başınıza ya da 2, 3 veya 4 yolcuyla konforlu seyahat sunarken, geniş bagajı ve katlanır arka koltuğuyla sınıfında en iyi yükleme hacmi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Dacia Spring e 95 bin TL zam geldi! Otomobil fiyatları cep yakıyor! Dacia Spring fiyatı ne kadar oldu?

Yeni Dacia Spring otomobil markasında 5 renk seçenekleri ile satılmaya devam ediyor. Yeni Dacia Spring, arduvaz mavisi, su mavisi, magma kırmızı, elmas gri, buz beyazı ve yosun yeşili renk seçenekleri ile görenleri kendine hayran bırakıyor.

Peki Yeni Dacia Spring fiyatı ne kadar? Yeni Dacia Spring kaç lira? Yeni Dacia Spring Ağustos 2023 fiyatı kaç lira? İşte Yeni Dacia Spring 2 Ağustos 2023 fiyat listesi.

YENİ DACİA SPRİNG 2 AĞUSTOS FİYAT LİSTESİ!

Anahtar Teslim Liste Fiyatı
Extreme Electric 65 bg    969.000 TL


EDİTÖR NOTU: Bu haber 2 Ağustos 2023 tarihinde saat 13:22'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27,07 lira, Euro 29.77 lira, altının gramı ise 1.716 lira değerindedir.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.dacia.com.tr/

Dacia ve Renault marka araç alacaklar dikkat! Garanti BBVA bu marka otomobil alacaklara özel kredi desteği sunuyor

Dacia’dan sadece 11 günlük müthiş fırsat: 2023 model Dacia Duster'da son şans

Geri Dön