30 / 04 / 2024

Dacia'nın yeni otomobili artık Türkiye'de! İşte fiyat listesi...

Dacia'nın yeni otomobili artık Türkiye'de! İşte fiyat listesi...

Uygun fiyatlarıyla otomobil alacaklarının ilk seçeneği olan Dacia, yeni modeli olan Dacia Spring'i Türkiye'ye getirdi. Peki Dacia Spring'in Türkiye fiyatı ne kadar olur? İşte Dacia Spring modelinin fiyat listesi ve ayrıntıları...



Sıfır ve ikinci el otomobillerdeki fiyat artışları vatandaşların belini bükmüş halde. Ucuz ve iyi bir otomobil almak isteyen tüketiciler ise sıkı bir araştırma yapıyor. Fiyat konusunda Türkiye otomobil pazarında dikkat çeken Dacia, yeni serisi ile şimdiden herkesi heyecanlandırıyor. Geçtiğimiz yıl elektrikli araç üretimine başlayan dev marka, yeni elektrikli modeli olan Dacia Spring'i Türkiye'ye getiriyor. Fiyat ve araç hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise şimdiden araştırıyor. Bizde Dacia Spring modelinin fiyat aralığı ve tüm detaylarının sizler için baktık.

DACİA BEKLENEN MODELİNİ TÜRKİYE'YE GETİRDİ
Avrupa'da başlayan elektrikli araç kullanımı ülkemizde de rağbet görüyor. Özellikle artan benzin ve mazot fiyatları hem de sıfır otomobillerdeki fiyat pahalılığı benzinli araçlara olan ilgiyi düşürüyor.
Konuyla ilgili analizler yapan dev otomobil şirketleri ise yeni elektrikli modellerini Türkiye pazarına sokuyor. Merakla beklenen Dacia'nın elektrikli serisi Dacia Spring, sonunda Türkiye'ye getiriyor.


Geri Dön