02 / 05 / 2024

Dadaşoğulları İnşaat çalışma ofisini yeniledi!

Dadaşoğulları İnşaat çalışma ofisini yeniledi!

Harfiyat ve nakliyat sektöründen sonra inşaat projeleriyle de dikkatleri üzerine çeken Dadaşoğulları, Konya'nın hızla büyüyen firmaları arasında bulunuyor. Araç filosunu güçlendiren Dadaşoğulları, çalışma ofisini de yeniledi.



Uzun yıllardan bu yana harfiyat ve nakliyat sektöründe faaliyet gösteren Dadaşoğulları, inşaat sektörüne de girdi. 1987 yılında İhsan Aras tarafından kurulan şirket bugün Hamza Aras'ın önderliğinde büyümesini sürdürüyor. Harfiyat ve nakliyattan sonra inşaat projeleriyle adından söz ettiren Dadaşoğulları, Fetih Caddesi üzerinde bulunan çalışma ofisini de yeniledi. Firma yeni ofis binası ile müşterilerine daha nezih bir ortamda hizmet vermeyi hedefliyor. 


KALİTELİ KONUT ÜRETİYORUZ 

Dadaşoğulları Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Aras, firmanın projeleri hakkında bilgi verdi. Aras, "Şirketimizin Onursal Başkanı abim İhsan Aras. Firma olarak 1987 yılından beri Hamza Arar hizmetteyiz. Sadece harfiyat ve nakliyat alanında faaliyet gösteriyorduk. Kaliteli konut üretmek için kolları sıvadık. Şehrin farklı noktalarında 3 farklı inşaat projemiz var. Fetih Caddesi üzerinde ve Meram Yaka ile Sancak Mahallesinde kaliteli konutlar inşa ediyoruz. Bu yıl içerisinde projeleri tamamlayıp, konutları sahiplerine teslim etmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 


HARFİYAT VE NAKLİYAT BİZİM İŞİMİZ 

"Harfiyat ve nakliyat bizim işimiz" diyen Aras, "Bu alanlarda önemli deneyimler elde ettik. Araç filomuzu da büyütüyoruz. Yakın zamanda yeni araçlar satın aldık. Deneyimli bir kadromuz var" sözlerini kullandı. Erenler Mahallesi Fetih Caddesi üzerindeki ofislerini yenilediklerini de belirten Aras, "Müşterilerimize daha nezih bir ortamda hizmet vermek için ofisimizi yeniledik. Konya'ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Önemli tecrübeler elde ettiğimiz 3 sektörde faaliyet göstermeye devam edeceğiz. Yeni projeler hazırlıyoruz. Firmamız halkın güvenini kazandı. Doğru bildiğimiz yoldan şaşmadık. Büyümesini sürdüren bir aile şirketiyiz" açıklamasında bulundu.



Kerim ATICI/Merhaba


Geri Dön