02 / 05 / 2024

Dağ evleri nasıl dekore edilir?

Dağ evleri nasıl dekore edilir?

Nasıl yaz geldi mi deniz, güneş ve kum hayalleri kuruyorsak kış geldiğinde de şöyle bol kar manzarasına karşı şömineli bir dağ evinde olmayı hayal ederiz. Peki dağ evleri nasıl dekore edilir?



Nasıl yaz geldi mi deniz, güneş ve kum hayalleri kuruyorsak kış geldiğinde de şöyle bol kar manzarasına karşı şömineli bir dağ evinde olmayı hayal ederiz. Belki bir haftasonu kaçamağı için, belki yılbaşında belki de biraz inzivaya çekilebilmek için.  


Çoğunlukla ahşap ağırlıklı inşa edilmiş ve iç dekorasyonu tamamlanmış bu evler farklı bir sıcaklık duygusu katar içimize. Hele o çıtır çıtır yanan ateşle huzurun doruklarına erişiveririz.  


Yüksekçe bir tepede yer alıyorsa eviniz, geniş bir terasınızın olması manzara avantajı sağlar, hem de mangalda sucuk partileriniz için eğlenceli bir ortam sunar. Sıcacık sahlepinizi alıp soğukta keyif yapmak da cabası. 


Yatak odalarında samimi bir ortam yaratmak önemli. Kalın örgü battaniyeler, sevimli yastıklar, ham ahşap mobilyalar sizi kucaklayacak bir dekorasyon için en önemli noktalar. 


Hürriyet Yazar Kafe


Geri Dön