04 / 05 / 2024

Daha hızlı şarjdan çift eSIM'e: Galaxy S23 serisinden beklediğimiz 5 yükseltme

Daha hızlı şarjdan çift eSIM'e: Galaxy S23 serisinden beklediğimiz 5 yükseltme

Dolby Vision video kaydından çift eSIM desteğine kadar, işte Galaxy S23 serisi akıllı telefonlarda görmek istediğimiz beş özellik.



Çift eSIM desteği

Samsung şu anda tek bir eSIM'i desteklerken, iPhone 13 ve iPhone 14 serisi iki aktif eSIM kartı destekliyor. Samsung, fiziksel nano SIM kart yuvaları sunmaya devam etmeli ve aynı zamanda iki aktif eSIM kartı çalıştırma seçeneği de sunmalıdır. Bu, sık uçan yolcuların SIM kart yuvasına fiziksel olarak erişmeden çeşitli ağ sağlayıcıları arasında geçiş yapmasına yardımcı olacaktır.

microSD kart yuvası

Apple, MagSafe, bir SD kart yuvası ve bir HDMI bağlantı noktasına sahip MacBook'ları yeniden sunabiliyorsa, Samsung da en azından Ultra değişkeninde bir microSD kart yuvasını yeniden sunabilir. microSD kartlar son birkaç yılda hem daha ucuz hem de daha hızlı hale geldi. 

Daha hızlı şarjdan çift eSIM e: Galaxy S23 serisinden beklediğimiz 5 yükseltme

Bir bellek genişletme seçeneği sunarak kullanıcılar, cihaz depolama alanını anında artırmak için pazar sonrası bir microSD kart satın alabilirler. Yine, bu soru kesinlikle biraz zor ve bu özelliği gelecekteki amiral gemisi Samsung akıllı telefonların hiçbirinde göremeyebiliriz.

Fiyat performans ürünü Redmi Note 12 5G piyasaya çıktı! İşte özellikleri

Microsoft bulut kesintisi yaşandı! Etkisi global oldu

İnstagramın kurucularından yeni sosyal medya platformu! Fakat bilinenin dışında paylaşımlar olacak


Geri Dön