04 / 05 / 2024

Dalga Kuleleri projesinde 179 bin liraya! 24 Mart son gün!

Dalga Kuleleri projesinde 179 bin liraya! 24 Mart son gün!

Dalga Kule projesinde 179 bin liradan başlayan fiyatlar ve 1.000 liradan başlayan aylık taksitler 24 Mart'a kadar geçerliliğini koruyacak



 

 

 

Daire fiyatlarının 179 bin liradan başladığı Dalga Kule projesi Dap Yapı tarafından Maltepe’de inşa ediliyor. 50 ay vade farksız taksit yapılan projede başlatılan 1.000 lira taksitli kampanya 24 Mart’a kadar sürecek.

 

Toplam 369 bağımsız üniteden meydana gelen Dalga Kule projesinin mimarisi deniz dalgasından esinlenerek yapıldı. Dalga Kuleleriprojesinde 15 adet dükkan yer alıyor. İki blok halinde tasarlanan projede A Blok’ta 178 adet konut, B Blok’ta 176 adet konut bulunuyor. Dalga Kule projesinde Single adı verilen stüdyolar, Suit adı verilen 1+1 daireler ve Grand Suit adı verilen 2+1 daireler yer alıyor.

Dalga Kule projesi, muhteşem Adalar manzarasına hakim daireleri, kullanıcısına ve özellikle yatırımcısına yurt dışında hayli yaygın olan “oturmadığın dönemde kirala” modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyor. 

Dalga Kule projesi otel konseptinde dizayn ediliyor. Oturmadığınız dönemde Kurumsal işletim sistemi ile dönemsel olarak kiraya vererek yatırımcısına kazandıracak olan proje, Kadıköy ve Bağdat Caddesi’ne olan yakınlığıyla, E-5’le sahil yolu arasında, tren ve minibüs yoluna paralel konumuyla, havaalanı, feribot iskelesi, marina ve metroyla çevrili ulaşım ağıyla kolay ulaşılabilen bir bölgede yer alıyor.

Prens Adaları’nın, özellikle Büyükada’nın devamı gibi görülen bölge, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İstanbul Çevre Düzeni Planı’nda kentin üç yeni çekim noktasından biri olarak gösteriliyor.

Deniz dalgasından esinlenerek tasarlanan proje, dalgaların zeminden itibaren dikey yükselerek bulutları yakaladığı 22’şer katlı 2 kuleyi işaret ediyor. Dış yüzeyde camların yansıma hareketleriyle kuvvetlenen mavilik, sonsuz deniz ve gökyüzü manzarasıyla kucaklaşıyor. Adalar, havuz, bahçe ve şehir manzarasıyla bütünleşiyor.

444 33 39

www.dalgakule.com

 


Geri Dön