29 / 04 / 2024

Dalga ve Tango Kule’de dükkanlar minimum 455 bin lira!

 Dalga ve Tango Kule’de dükkanlar minimum 455 bin lira!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dalga ve Tango Kule

Dap Yapı tarafından hayata geçen Dalga ve Tango Kule projelerinde satışa sunulan ticari ünitelerin fiyatları 455 bin liradan başlıyor



DAP Yapı tarafından inşa edilen ve dans eden kadın ve erkek figüründen yola çıkılarak tasarlanan Tango Kule ile Deniz dalgasından esinlenerek tasarlanan Dalga Kule'nin çarşıları sadece projelerde yaşayanların değil bölgenin günlük ihtiyaçlarını da karşılayacak şekilde yapılandırılıyor.

Anadolu yakasının hızla değişen ve dönüşen yeni merkezi Maltepe'de sıra dışı mimarileriyle dikkat çeken Tango ve Dalga Kule’de yer alan ticari birimlerin satışına başlandı.

Tango ve Dalga Kule'nin alanları 40 metrekareden başlayan butik ve özel çarşısında yer alan ticari birimler 455 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.  Projenin ödeme sisteminde ödenen yüzde 40 oranındaki peşinat sonrası 30 ay yüzde 0,49 faiz oranıyla vadelendirme yapılıyor. 

12 dükkandan oluşan Tangokule projesinde butik çarşı yer alıyor. E-5'e sıfır konumda bulunan proje, denize oldukça mesafede yer alıyor.  Deniz dalgasından esinlenerek inşa edilen Dalga Kule 15 ticari ünite bulunuyor. Dalga Kule projesi denize ve Bağdat Caddesi'ne oldukça yakın bir konumda yükseliyor. 


444 33 39

http://www.dapyapi.com.tr

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön