02 / 05 / 2024

Dap Burgu Kule'nin yüzde 82'si satıldı!

Dap Burgu Kule'nin yüzde 82'si satıldı!

DAP Yapı, Kartal ve Maltepe'de hayata geçirdiği yelken kulelerin ardından yine Maltepe'de Türkiye'nin ilk burgu kulelerini inşa ediyor. 246 rezidansın yer aldığı projede yüzde 82 satış oranına ulaşıldı



Dragos Royal Towers ve Dap Royal Center projeleriyle 'yelken kuleler' konseptini İstanbul'la tanıştıran DAP Yapı, yine sıradışı mimarisiyle dikkat çeken DAP Burgu projesinde ev sahibi olmak isteyenlerin başını döndürüyor. 246 residence dairenin yer aldığı DAP Burgu'da yüzde 82 satış oranına ulaşıldı. Projeden daire alanların dörtte birini yurtdışında ya da İstanbul dışında yaşayanlar oluşturuyor.

Oturmadığın dönemde kirala modeli
DAP Yapı Yönetim kurulu Başkanı Ziya yılmaz, 22 katlı simetrik iki kule olarak tasarlanan DAP Burgu'nun, merkezi düşey çekirdeğin etrafında, her katta 6 derecelik açıyla birbirine ters yönde dönerek yükseldiğini ifade etti. Yılmaz, DAP Burgu'nun İstanbul'un en güzel Adalar manzarasına sahip olan Maltepe sahilinde yükseldiğini belirterek, projenin Bağdat Caddesi'nin dinamizmini Sabiha Gökçen Havaalanı, Marina ve Adalet Sarayı'nın canlılığıyla harmanlasdığını söyledi. Lüks otel konforunda dekore edilen projenihn 'oturmadığın dönemde kirala' modeliyle alternatif kazanç imkanı sağladığına dikkat çeken Yılmaz, haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilecek olan dairelerin profesyonel bir yönetim sistemiyle işletilmesinin planlandığını kaydetti.

Suitlerin yüzde 82'si satıldı
Projede kulelerin özel mimarisinden dolayı her katta farklı daire planları ve birbirinden değişken metrekarelerde dairelerin bulunduğuna değinen yılmaz, 'Büyüklükleri 36 metrekare ile 103 metrekare aralığında değişen dairelerin satışında yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredisi veya yüzde 30 peşinle 36 aya kadar vadelendirilen DAP finans sistemiyle ödeme kolaylıkları sunuyoruz' diye konuştu.

'Geleceğin binalarını yapıyoruz'
Ziya Yılmaz, geleceğin binalarını inşa ettiklerini ifade ederek, 'Yelken kulelerimiz sadece Türkiye'de değil yurt dışında da DAP Yapı markasını temsil eden nitelikte projeler olarak mimari arşivlere giriyor. Yelkenlerin baş döndüren komşusu DAP Burgu, Anadolu Yakası'nın landmark'ı olacak' dedi.

Sabah Emlak


Geri Dön