04 / 05 / 2024

Dap Gayrimenkul Geliştirme borsaya geliyor!

Dap Gayrimenkul Geliştirme borsaya geliyor!

Kovid-19 salgını sürecinde geliştirdiği ‘Sağlıklı Ev’ konseptini gayrimenkul sektörüne kazandıran DAP Gayrimenkul Geliştirme, Garanti BBVA Yatırım’ın önderliğinde halka açılıyor. İşte DAP Gayrimenkul Geliştirme'nin halka arz detayları...



‘SAĞLIKLI EVLER’İN MİMARI

“Beklentileri iyi analiz ediyor, verileri yorumluyor bilimin ışığında projelerimizi geliştiriyoruz” diye konuşan Ziya Yılmaz, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: 

“1999 depremi konut sektörü için bir milattı. Korona süreci de bu anlamda bir milat. Yüksek katlı, camları açılmayan projelerin artık hayatımızda yeri kalmadı. Öncelik, insanların hayatlarını geçirdikleri evler oldu. Az katlı, geniş balkonlu, teraslı ve bahçeli konutlara önümüzdeki dönemde de inanılmaz bir talep olacak. Biz bu süreci pandeminin en başında gördük ve tüm planlarımızı bu yeni sürece göre şekillendirdik. ‘Sağlıklı Ev’ kriterlerinin ilk örneğini Çekmeköy’deki Ormanköy projesinde hayata geçirdik. Şimdi Nişantaşı ve Levent’te de hem lüksü yeniden tanımlıyor hem de “sağlıklı ev” kriterlerine uygun projeler geliştiriyoruz.” 

Dap Gayrimenkul Geliştirme borsaya geliyor!

GARANTİ BBVA YATIRIM LİDERLİĞİNDE

Aynı zamanda 2022 yılınnın ilk halka arzlarından biri olması beklenen DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arzına konsorsiyum lideri Garanti BBVA Yatırım’ın yanı sıra A1 Capital Yatırım Menkul Değerler, Ahlatcı Yatırım Menkul Değeler, Ak Yatırım Menkul Değerler, Alan Yatırım Menkul Değerler, Alnus Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Alternatif Yatırım Menkul Değerler, Burgan Yatırım Menkul Değerler, Deniz Yatırım Menkul Kıymetler, Dinamik Menkul Değerler, Gedik Yatırım Menkul Değerler, Global Yatırım Menkul Değerler, Halk Yatırım Menkul Değerler, ICBC Yatırım Menkul Değerler, ING Menkul Değerler, InvestAz Yatırım Menkul Değerler, Işık Yatırım Menkul Değerler, İnfo Yatırım Menkul Değerler, Marbaş Menkul Değerler, Meksa Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Osmanlı Menkul Değerler, Oyak Yatırım Menkul Değerler, PhillipCapital Menkul Değerler, Piramit Menkul Kıymetler, QNB Finans Yatırım Menkul Değerler, Şeker Yatırım Menkul Değerler, Tacirler Yatırım Menkul Değerler, Tera Menkul Değerler, Ünlü Menkul Değerler, Vakıf Yatırım Menkul Değerler, Yapı Kredi Menkul Değerler, Yatırım Finansman Menkul Değerler, Ziraat Yatırım Menkul Değerler aracılıkta bulunuyor.

Halka Arz Yapısı:

- Halka arz yöntemi: Sabit Fiyatla Talep Toplama

- Halka Arz edilen Pay: 30,02 Milyon Adet Nominal Pay

- Şirket Sermayesi: 200 Milyon Türk Lirası

- Halka arz fiyatı: 18,50 Türk Lirası

- Halka açıklık oranı: Yüzde 15,01


Halka Arz Tahsisat Grupları:

- Yüzde 50 Yurt İçi Bireysel

- Yüzde 40 Yurt İçi Kurumsal

- Yüzde 10 Yurt Dışı Kurumsal

DAP Levent 1. Etap'la 453 yeni konut geliyor!

2022 konut alma zamanı!

Sektör temsilcilerinden uyarı: Ev fiyatları yüzde 60 zamlanacak!

Tapular Metaverse için hazırlanıyor: Gayrimenkulde dev dijitalleşme!


Geri Dön