Genel

DAP Ormanköy Çekmeköy'de son dakika gelişmesi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Ormanköy Çekmeköy'de bir son dakika gelişmesi yaşandı. Paylaşılan detaylara göre projenin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.


DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ormanköy Çekmeköy kısmi kesin kabul hakkında bir son dakika açıklama yaptı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen İstanbul Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında (Ormanköy Çekmeköy), 558 Ada 1 Parsel'deki Konut + Ticaret Alanı ile Park Alanı ile Bu Parsellere Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi kesin kabulü yapılmış olup Kısmi Kesin Kabul Tutanağı 7 Ağustos 2024 tarihinde Emlak Konut GYO A.Ş. tarafından onaylanmıştır.

İstanbul Anadolu Yakası’nda yükselen Ormanköy Çekmeköy projesi, Emlak Konut GYO ve DAP Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Söz konusu projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konut tiplerin bulunuyor.

Bin adet konuta yer verilen DAP Ormanköy Çekmeköy’de çocuk oyun alanları, biyolojik gölet, organik sebze meyve yetiştirme alanı, yürüyüş ve spor parkurları, koku bahçeleri, piknik alanları, atv ve bisiklet parkuru, açık hava sinema alanı gibi birçok farklı sosyal donatı alanları bulunuyor.


Lokasyonuyla dikkat çeken DAP Çekmeköy Ormanköy projesi, Üsküdar-Marmaray hattına 20 dakika mesafede yükselirken, Levent ve Maslak'a 20 dakika, İstanbul Havalimanı'na 35 dakika, Ataşehir'e 10 dakika mesafede 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 15 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 15 dakika mesafede yükseliyor.

58 bin kişiden alınan fikir ve görüşlere göre tasarlanan DAP Ormanköy projesi, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sonrası gayrimenkul anlayışının dünyadaki en önemli örneklerinden birini yansıtıyor.
80 bin metrekarelik orman alanı ile de dikkat çeken proje, sağlıklı ev konseptinde inşa ediliyor.
Son olarak geçtiğimiz sene projedeki 558 Ada 1 nolu Parselde bulunan A Blok ile 558 Ada 2 nolu Parselde yer alan G Blok'un iskanının alındığı açıklanmıştı. 

Antalya Mir Center 5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

'Yarısı Bizden' kampanyasına nasıl nereden başvurulur? İşte Yarısı Bizden E-devlet başvuru ekranı!

Konut fiyatları dolar bazında ne oldu?