03 / 05 / 2024

Dap Taksim Petek Evleri ne zaman teslim?

Dap Taksim Petek Evleri ne zaman teslim?

Firma: DAP Yapı

Proje: Taksim Petek Residence

Dap Taksim Petek projesinde daire teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek. Dairelerin 500 bin dolardan başlayan fiyatlarla satıldığı Dap Taksim Petek Evleri ne zaman teslim?



Dap Yapı'nın Taksim'de 200 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirdiği Petek Residence projesi 132 bağımsız birimden oluşuyor. "Dap Taksim Petek Evleri ne zaman teslim?" sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. 


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandığı Dap Taksim Petek projesinde 112 daire, 15 ofis ve 5 mağaza bulunuyor.


Dap Taksim Petek Evleri fiyat listesi kapsamında dairelerin minimum fiyatı 500 bin dolar, maksimum fiyatı ise 1 milyon 700 bin dolar olarak belirlendi. 


13 katlı tek blok halinde yükselen Dap Petek Residence projesinde kişiye özel esnek ödeme planı oluşturuluyor. Projede yüzde 40 peşinat ödendiğinde, kalanı için 24 ay 0 faiz ile taksit yapılıyor. 


Dap Taksim Petek Evleri ne zaman teslim?

Dap Taksim Petek Evleri 24 ay sonra teslim edilecke. Projede concierge hizmeti, buhar odası, toplantı odası ve kat asistanı, havuz, fitness, pilates salonu, residence için reception, sauna, depo alanı yer alıyor. 


Taksim Petek Residence iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: www.dapyapi.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön