29 / 04 / 2024

Dap Yapı 15 dalda ödül aldı!

Dap Yapı 15 dalda ödül aldı!

DAP Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards tarafından 15 ödüle layık görüldü. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Bu başarı detaylı çalışmalarımızın semeresidir." dedi




DAP Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards tarafından 15 ödüle layık görüldü. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Bu başarı detaylı çalışmalarımızın semeresidir." dedi Londra'da düzenlenen ödül töreninde yeni projesi DAP Kule "Ticari Yüksek Bina Mimarisi" ve İstMarina, "Ticari Yüksek Bina Geliştirme" alanlarında Avrupa'nın en iyi projeleri seçildi. 


EN İYİ KARMA PROJE 

'AP Kule "Ticari Yüksek Bina Geliştirme" ve" Ticari Yüksek Bina Mimarisi" dallarında yine ödül alırken-, Kartal sahilinde dünyanın en iyi karma projesi olarak yükselen İstMarina, "Sosyal Alan/Eğlence Alanı Mimarisi", "Pazarlama Geliştirme" ve "Ticari Yüksek Bina Geliştirme" ve "Karma Kullanım Geliştirme" alanlarında ödüle layık görüldü.İş ve yaşam projeleriyle de İstanbul'un farklı bölgelerinde kentsel dönüşüme katkı sağlayan DAP Yapı Çağlayan'da hayata geçecek DAP Vadisi projesiyle "Ofis Geliştirme" ve "Kamu Hizmeti Geliştirme" alanlarında birinci oldu. 


DAP Vadisi içinde yer alan Bumerang Ofis ise "Ofis Mimarisi" alanında ödüle layık görüldü. DAP YAPI, Maltepe Royal Centre projesi ile "Ticari Renovasyon/ Tekrar Geliştirme" alanlarında ödül alırken, Vazo Kule "Ticari Yüksek Bina Geliştirme", Burgu ve Tango Kuleler ise "Yeni Otel İnşası ve Tasarımı" alanlarında ödül kazandı. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Başarılarımızın birer meyvesi olarak gördüğümüz bu ödül uzun süreli detaylı çalışmalarımızın ve hayallerimizin birer ürünüdür. Hayata geçirdiğimiz projeler 100 yıl sonra bile değerinden bir şey kaybetmeyecek." dedi. 


Yeni Akit 


Geri Dön