27 / 04 / 2024

Dap Yapı Adam Kule projesinde mağazalar satışa çıktı!

Dap Yapı Adam Kule projesinde mağazalar satışa çıktı!

Firma: DAP Yapı

Proje: Adam Kule

Dap Yapı tarafından İstanbul Dragos’ta hayata geçirilen Adam Kule projesinde ofislerin yüzde 66’sı satılırken,19 adet dükkan ve mağazaların yer aldığı özel çarşının da satışına başlandı.



Dap Yapı tarafından İstanbul Dragos’ta hayata geçirilen  Adam Kule  projesinde yeni ödeme planları oluşturuldu.


Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak projede, peşinat tutarı 2016 yılında ödenirken 12 ay taksit imkanı  DAP Yapı  tarafından karşılanıyor. 48 ay vade ve 0 faiz fırsatının sunulduğu kampanya ile Adam Kule’den home-ofis sahibi olma imkanı veriliyor.


Lansman avantajlarının devam ettiği Adam Kule’de, ofislerin yüzde 66’sı satılırken,19 adet dükkan ve mağazaların yer aldığı özel çarşının da satışına başlandı. Projenin 36 aylık teslim süresinden önce 2017 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.


Milliyet


Haber Son Gündem Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” projesi için kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.


Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak ve bölgenin çehresini değiştirecek Adam Kule, ayrıcalıklı yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan ferah ortamı ve fonksiyonel yerleşim planıyla alışkanlıkların ötesinde ayrıcalıklı bir hayat vadediyor. DAP Yapı’nın özgün forma sahip konsept projeler zincirinin son halkası olan Adam Kule, 295 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.


Son Gündem 


18 soruda Adam Kule projesi!


dapyapi.com.tr/adamkule/




Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


DAP Yapı'nın Kartal Dragos'ta geliştirdiği yeni projesi Adam Kule'de 254 rezidans daire ve 88 adet homeofis yer alıyor. Projeye özel sunulan yeni kampanyada peşinat tutarı 2016 yılında ödenirken 12 ay taksit imkanı Dap Yapı tarafından karşılanıyor. 48 ay vade ve 0 faiz fırsatının sunulduğu kampanya ile Adam Kule'den home ofis sahibi olma imkânı veriliyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Adam Kule'de, evlerin fiyatı 295 bin TL'den başlıyor. 48 237 metrekare aralığında olan dükkân ve mağazaların da satışa çıkarıldığı Adanı Kule'nin 36 aylık teslim süresinden önce 2017 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. 

Projenin mimarı ise Prof. Dr. Barbaros Sağdıç, Kasım ve Aralık aylarının konut almak için doğru zaman olduğunu belirten Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz. "2015 yüına baktığınız zaman firmalar zamlarını yansıtmamaya çalıştı. Seçimlerin gende kalması ile bıılıkte 2016 yılında zamlar yansımaya başlayacaktı! diye duşünuyorum. Zamlı fiyatlar öncesinde bu donemde konut alımı hem yatırım hem de oturum için çok avantajlı olacaktır" dedi. 


Hürriyet


projeye sor



Geri Dön