05 / 05 / 2024

Dap Yapı Adam Kule'de metrekaresi 5 bin 500 lira!

Dap Yapı Adam Kule'de metrekaresi 5 bin 500 lira!

Seçim öncesi ertelenen proje lansmanları peş peşe yapılıyor. İlk lansmanı yapan Dap Yapı’nın patronu Yılmaz, “Yatırıma devam edeceğiz” dedi.



Dap Yapı, İstanbul Dragos’ta insan formunda inşa ettiği Adam Kule’yi, lansmanını üç kez ertelemenin ardından 1 Kasım seçimlerinden sonra satışa çıkardı.


200 milyon liraya mal olacak Adam Kule’nin lansmanını üç kez ertelediklerini söyleyen DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Yeni projemizle yorulan piyasalara moral vermek için Türkiye’nin geleceğine yatırım yapıyoruz. İnşaat sektörü ‘belirsizlik’ sevmeyen bir sektör. Bu dönemde belirsizlikler, piyasaların dalgalanması kimseye iyi gelmedi. Artık daha güçlü şekilde yatırımlarımıza devam ediyoruz” dedi.


342 üniteden oluşacak Adam Kule’de 254 rezidans ve 88 home-ofis yer alıyor. Metrekaresi 5 bin 500 liradan, daire fiyatları 239 bin liradan başlayan projede, kişiye özel ödeme seçenekleri ve Dap Yapı bünyesinde ‘bedava ofis sistemi’ gibi olanaklar yer alıyor.


Projenin yüzde 47’sini sattıklarını söyleyen Yılmaz, Alman, Danimarkalı, İngiliz, Azeri, Kuveytli ve Dubaili firmaların ilgi gösterdiği Adam Kule’de satışların yüzde 30’unun yabancılara yapıldığını belirtti.


Adam Kule’nin istinaf mahkemesine çok yakın olduğunu belirten Yılmaz, ilk 8 katta yer alacak home-ofislerin burada çalışacak kitleye hitap edeceğini söyledi.


Yeni projeler yolda


ZİYA Yılmaz, yeni projelerini arka arkaya satışa çıkaracaklarını belirterek, “Geçtiğimiz günlerde Emlak Konut GYO’nun Üsküdar’daki 17.2 dönümlük arazisinin ihalesini aldık. Validebağ arazisinde hayata geçireceğimiz projemiz için çalışıyoruz. Ayrıca Kartal’da yeni bir projemiz olacak. Bunun yanı sıra iki farklı noktada kentsel dönüşüm projemiz var. Pendik’te 3 bin konutluk yeni bir yatırım daha gündemimizde” diye konuştu. 


Vatan


Web: http://www.dapyapi.com.tr/


Geri Dön