28 / 04 / 2024

Dap Yapı Başkanı Ziya Yılmaz'a İran'dan ortaklık teklifi!

 Dap Yapı Başkanı Ziya Yılmaz'a İran'dan ortaklık teklifi!

Dap Yapı Başkanı Ziya Yılmaz teklifi değerlendirmeye aldıklarını belirterek, “Şartlar oluşursa işbirliği yaparız” dedi



Farklı mimarileriyle öne çıkan Dap Yapı projeleri İranlı ev hanımlarının da beğenisini topladı. Şirketin tamamlanan ve hayatın başladığı Dragos Royal Towers, birbirinden değişik 6 farklı mimaride geliştirilen ‘Şelale’ serisi ve Centro Futura projeleri ile halen inşaatı devam eden Burgu, Dalga ve Tango kulelerini ziyaret eden İranlı hanımlar, tüm projelere yoğun ilgi gösterince ortaklık teklifi de kendiliğinden geldi. Projelerinin diğer Arap ülkelerinden de yoğun ilgi gördüğünü belirten Dap Yapı Başkanı Ziya Yılmaz, “Başta Arap ülkeleri olmak üzere pek çok Ortadoğulu ve Avrupalı yatırımcılar tarafından takip ediliyoruz. İran’dan teklifler aldık. Bazıları ortak proje geliştirmek yönünde teklifler. Şartlar oluşursa bu türden işbirliğine sıcak bakabiliriz. Farklı yerlerde arazi geliştiriyoruz” bilgisini verdi.


455 BİN LİRAYA DÜKKAN


Otel konseptinde üretilen Tango ve Dalga Kule’nin butik ve özel çarşısında yer alan ticari birimler 455 bin liradan başlayan fiyatlarla ve DAP Yapı Finansmanı ile 50 aya kadar özel vade imkanıyla satışa çıkarılıyor.


Çağlayan’a ofis


Uzun zamandır üzerinden konuşulan Çağlayan’daki ofis projesinde de sona gelindi. Şirket, 15 bin metrekare arsa üzerinde 300 tane ofis, 60-70 arasında dükkân yapacak. Metrekare fiyatı 4 bin doların altında olmayacak. Ofislerin tamamının A sınıfı olacağını ve hizmetin de A sınıfı olacağını belirten Ziya Yılmaz, “Ofisler 50- 60 metrekareden başlayacak. İsteyen 2 katı birden alarak 4 bin metrekareye kadar büyüklük elde edebilir” dedi. Çağlayan’da geliştirilecek ofis projesinde yinemimari açıdan oldukça iddialı bir yapının yolda olduğunu belirten Yılmaz, “Ofis projemizmimarisiyle çok konuşulacak. Çağlayan’daki ofis projemizde de insanların dönüp bir daha bakacağı bir bina inşa edeceğiz. Dünyada bir benzerinin daha olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim” dedi.


Emine Açar / BUGÜN


Geri Dön