01 / 05 / 2024

Dap Yapı Burgu Kule!

Dap Yapı Burgu Kule!

Firma: DAP Yapı

Proje: Burgu Kule

Kalan son 2 konut için daire satışlarının sürdüğü Dap Yapı Burgu Kule projesinin ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz...




İstanbul'un Anadolu yakası sınırlarında Maltepe ilçesinde yer alan  Burgu Kule  'nin satışları sürüyor. 22 katlı 2 kule halinde yükselen Burgu Kule projesi  DAP Yapı  tarafından hayata geçirildi. Daire alternatiflerinin stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde tasarlandığı Dap Yapı Burgu Kule 2011 yılında satışa sunulmuştu.



Dap Yapı Burgu Kule projesindeki stüdyolar 42 ile 51 metrekare, 1 oda 1 salon daireler 43 ile 73 metrekare,  2 oda 1 salon daireler 83 ile 103 metrekare aralığında değişen alan büyüklüklerine sahip. Dap Yapı Burgu Kule projesinin daire satışlarında kalan son 2 dairenin fiyatları şöyle: 


Dap Yapı Burgu Kule daire fiyatları: 


Dap Yapı Burgu Kule projesinin dairelerinde kalan son 1+1 dairelerin fiyatları 780 bin TL ile 860 bin TL arasında değişim gösteriyor. Dap Yapı Burgu Kule ödeme planı şöyle:


Dap Yapı Burgu Kule ödeme bilgisi kapsamında banka kredisi kullanarak daire sahibi olmak mümkün. Dap Yapı Burgu Kule projesi ile daha fazla ayrıntıya ulaşmak için projeye 444 33 39 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.


Dap Yapı Burgu Kule!



Dap Burgu Kule teslim tarihi:


Dap Burgu Kule projesindeki daireler sahiplerine 2013 yılının sonunda teslim edilecek. 


Dap Yapı Burgu Kule 'de  otopark,  4 mevsim açılır-kapanır havuz, güvenlik ve otopark gibi imkanlar sunuluyor. 



Telefon: 444 33 39

Web adres: http://www.dapburgukule.com/main.html

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön