29 / 04 / 2024

DAP Yapı Levent fiyat!

DAP Yapı Levent fiyat!

Firma: DAP Yapı

Proje: Levent projesi

DAP Yapı Levent fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte DAP Yapı Levent fiyat bilgisi ve proje ile ilgili merak edilen detaylar...



Hayata geçirdiği projelerin satışlarına devam eden DAP Yapı, yeni projeler için de düğmeye bastı. Levent projesi için ön talep sürecini başlatan firma, proje ilgili detayları henüz açıklamadı. 

DAP Yapı Levent fiyat!
DAP Yapı Levent fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.  DAP Yapı  Levent fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje ile ilgili bazı bilgiler verelim.

DAP Yapı Levent projesi 53 bin metrekarelik dev koru alanıyla dikkat çekiyor. Konumuyla dikkat çeken projede ticari alanlara ve konutlara yer verilecek. Proje ile ilgili diğer detaylar önümüzdeki günlerde açıklanacak.

DAP Yapı Levent fiyat!

DAP Yapı Levent nerede?
DAP Yapı Levent nerede sorusuna Türk Telekom Arena'ya, İstanbul Teknik Üniversitesi'ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda yer alıyor yanıtını verebiliriz.

DAP Yapı Levent fiyat!
DAP Yapı Levent fiyat bilgisi henüz belli olmadı. DAP Yapı Levent fiyat bilgisi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Yatırımlarını son sürat sürdüren DAP Yapı tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrasında inşa ettiği Çekmeköy, Nişantaşı ve Ayazağa projeleri için 5.9 milyar TL gelir taahhüt ediyor. 


Web: https://dapyapi.com.tr/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


 


projeye sor



Geri Dön