03 / 05 / 2024

Dap Yapı'nın projeleri bölgelerinin Dikilitaş'ı oldu!

Dap Yapı'nın projeleri bölgelerinin Dikilitaş'ı oldu!

DAP Yapı  tarafından gerçekleştirilen yelken konseptli Dragos Royal Towers ve devamında inşa halindeki DAP Royal Center ın sadece bölgelerine değil, Türkiyede konuşulan binalar oldu



DAP Yapı  tarafından gerçekleştirilen yelken konseptli Dragos Royal Towers  ve devamında inşa halindeki DAP Royal Center ın sadece bölgelerine değil, Türkiyede konuşulan binalar olduğunu dile getiren Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı  Ziya Yılmaz , Minik kum tanelerinden sanat eserleri üretiyoruz diyerek tüm çalışmaları tek cümleyle özetl iyor.

Şehrin siluetini değiştir diklerini kaydeden Yılmaz, DAP Yapı projelerinin hiç biri standart konut kategorisinde değerlendirilemez; özellikli ve niteliklidir; orjinalliğiyle hemen göze çarpar. Ürettiğimiz projelerin insanların hafızasında yer etmesi, sektördeki farklılığımızın göstergesidir. İnşaatlarında yarının teknolojisini uygulayan şirketimiz, tasarımlarıyla geleceğe ışık tutmaktadır diye konuşuyor.

Türkiyede orijinal tasarımları olan, gelecek nesillere kalacak ve değerini uzun yıllar boyunca koruyacak binalar inşa etmek  için yola çıktığını söyleyen Yılmaz,  yapılan tüm projelerin önce kendi zihninde şekillendiğini dile getiriyor. Daha sonra uygulaya alanına geçtiklerini ve mimarlar tarafından çizilerek hayata geçirildi ğini söyleyen Yılmaz, sözlerine şöyle devam ediyor, Maltepede hayata geçireceğimiz yeni projemiz DAP Yapının tarzını yansıtan su, yelken, sahil ve gökyüzü temalarıyla inşa ediliyor. DAP Royal Centerda yaşıyorsanız, dev bir göletin içindeki evinize sandalla gidebilir, 20. kata çıkıp Prens Adalarına karşı golf oynayabilir,  tüm gün rezidans hizmetinden yararlanabilir, tavan yüksekliği 3.5 metre olan dairenizde ferahlığın tadını çıkarabilirsiniz.

Tüm daireler suya bakıyor
DAP Royal Centerde daireler in altıncı kattan itibaren denizi gör düğünü belirten Yılmaz, Ancak hangi katta olursa olsun hepsi bir şekilde suya bakıyor. Su konseptinin farklı tasarımlarla bir arada kullanıldığı projede daireler denize değilse gölete veya havuza bakacak şekilde konumlandırıl dı dedi.

 


Geri Dön