27 / 04 / 2024

DAP Yeni Levent'te 1,69 faizle 36 ay vade fırsatı!

DAP Yeni Levent'te 1,69 faizle 36 ay vade fırsatı!

Firma: Dap Yapı

Proje: Yeni Levent

DAP Gayrimenkul Geliştirme imzası ile hayata geçirilen DAP Yeni Levent'te 1,69 faizle 36 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte kampanya ile ilgili detaylar...



Yeni Levent projesi DAP Gayrimenkul Geliştirme imzası ile hayata geçiriliyor.  Yeni Levent  projesinde yer alan konutların satışları devam ediyor.

DAP Yeni Levent projesinden konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlatıldı. Söz konusu kampanya kapsamında 1,69 faizle 36 ay vade fırsatı sunuluyor. 

‘Sağlıklı Ev’ konsepti ile hayata geçirilen projede ayrıca 36 ay 1,69 faiz dışında 1,99 faizle 60 ay vadeli banka kredisi imkanı da sağlanıyor. 

Peki DAP Yeni Levent projesinde hangi konut tiplerine yer veriliyor? Yeni Levent projesinde toplam kaç konut var? Projenin arsa alanı ve inşaat alanı kaç metrekare? İşte merak edilen soruların yanıtları ve DAP Yeni Levent projesi ile ilgili detaylar...

DAP Yeni Levent te 1,69 faizle 36 ay vade fırsatı!

Arsa alanı 53 bin 46 metrekare olarak açıklanan Yeni Levent projesi 16 blok olarak yükseliyor. Projenin inşaat alanı ise 218 bin 862 metrekare olarak açıklandı.

967 adet konutun yer aldığı DAP Yeni Levent projesinde 1+1'den 6+1'e kadar değişen konut tipleri yer alıyor.

KENTİN VE DOĞANIN TAM ORTASINDA İNŞA EDİLİYOR

Üç futbol sahası büyüklüğe sahip yeşil alanın yer aldığı DAP Yeni Levent projesi geniş bahçe, teras ve balkonlar, yüksek tavanlı salonlar, özel sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor.

Peki DAP Yeni Levent projesi nerede? İşte lokasyonuyla dikkat çeken DAP Yeni Levent projesi konum bilgisi...


DAP YENİ LEVENT PROJESİ NEREDE?

Yüksek tavanlı mimari ile dikkat çeken Yeni Levent projesi; İstinye Üniversitesi Vadi Kampüsü, Seyrantepe Metro Durağı, Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kağıthane Devlet Hastanesi, Vadi İstanbul Alışveriş Merkezi,  Avangart İstanbul ve Skyland İstanbul'a oldukça yakın konumda inşa ediliyor.

Ayrıca söz konusu proje; Avrasya Tüneli'ne 22 kilometre, İstanbul Havalimanı'na 30 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 8 kilometre mesafede yer alırken, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ise 7,5 kilometre mesafede inşa ediliyor. 

 

Ümraniye'nin yeni kentsel dönüşüm projeleri açıklandı: Karabekir'e 61.350, Dudullu'ya 22.650 bağımsız birim yapılacak!

Ticari gayrimenkulün çöküşü bankalara 160 milyar dolar yük getirecek!

TOKİ'den üç şehre 533 yeni konut müjdesi!


projeye sor



Geri Dön