27 / 04 / 2024

DAP Yeni Levent’te 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı! 

DAP Yeni Levent’te 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı! 

Firma: Dap Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen Yeni Levent’te atışlar devam ediyor. Yeni Levent’te ev almak isteyenlere 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı sağlanıyor. 



Yeni Levent projesinden ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsata açıklandı. DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen Yeni Levent’te atışlar devam ediyor. Ev almak isteyenler için yüzde 1,99 faizle 60 ay vadeli banka kredisi ya da 36 ay vadeli DAP’ın finansman paketinden yararlanıyor.

DAP Gayrimenkul Geliştirme İstanbul’un köklü semtlerinden biri olan Levent’in tarihinden ilham alarak ‘Sağlıklı Ev’ konseptli projeyi hayata geçiriyor. Proje bu özelliğiyle de yeni dünyanın örnek yaşam alanı olarak öne çıkıyor.

Paramedya'da yer alan habere göre, konut kredi faizinin yüzde 4’lere yaklaştı. Böyle bir ortamda yüzde 1,99 faizle 60 ay vadeli banka kredisi imkanı sağlanan Yeni Levent projesinden ev sahibi olmak isteyenler, ayrıca 36 ay vadeli firma bünyesindeki vade imkanından da faydalanabiliyor.

DAP Yeni Levent’te 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı! 

ZİYA YILMAZ: "FAİZİ AŞAĞIYA ÇEKTİK"

DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, küresel piyasa şartlarına bağlı olarak yaşanan faiz artırımı sürecini hatırlattı.

DAP Gayrimenkul Geliştirme olarak, kaçırılmayacak tarihi bir kampanyaya imza attıklarını duyuran Yılmaz, Konut sahibi olmak isteyenler için faizi 60 ay vadede yüzde 1.99’a çektiklerini belirtti.

Şu anda piyasada yüzde 4’lere varan kredi faiz oranları olduğuna dikkati çeken Ziya Yılmaz, "Hayata geçirdiğimiz bu kampanyayla birlikte; faizlerin geldiği seviye neticesinde gayrimenkul yatırımını erteleyenler için önemli bir açılıma imza atıyoruz. Öte yandan kampanya dahilinde firma garantili olarak 36 ay vade imkanı da sunuyoruz.” dedi. 

DAP Yeni Levent’te 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı! 

KENTİN VE DOĞANIN TAM ORTASINDA

Yeni Levent projesi, toplam 103 bin 500 metrekare arsa alanında, 53 bin 500 metrekarelik konut ve içinde okul da yer aldığı 50 bin metrekarelik koru alanıyla dikkat çekiyor. Geniş bahçe, yüksek tavanlı salonları, teras ve balkonları, sosyal donatı alanlarının bulunduğu proje, aynı zamanda, yaşam, iş, kültür-sanat ve eğitim kurumlarına olan yakınlığıyla da fark yaratıyor.

Proje kent ve doğa arasındaki duvarları kaldırıp, kent ve doğanın tüm imkanlarına zahmetsiz ve eşit uzaklıkta bir ulaşımı mümkün kılıyor…

DAP Yeni Levent’te 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı! 

YENİ LEVENT PROJESİ NEREDE?

Yeni Levent projesi, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin genel merkezlerine, Kanyon, İstinye Park, Akmerkez ve Zorlu AVM gibi alışveriş merkezlerine, İTÜ ve Boğaziçi gibi eğitim kurumlarının yanı sıra, Maslak Acıbadem hastanesine yaklaşık 10 dakika mesafede yükseliyor.

Depremin merkez üssü Pazarcık'taki afet konutlarının teslimleri için geri sayım başladı!

Nevbahar Kemer Konakları'nda yüzde 10 peşinatla 0,69 faiz fırsatı!

 


Geri Dön