29 / 04 / 2024

Nevbahar Kemer Konakları'nda yüzde 10 peşinatla 0,69 faiz fırsatı!

Nevbahar Kemer Konakları'nda yüzde 10 peşinatla 0,69 faiz fırsatı!

Firma: Kalyon inşaat

Proje: Nevbahar Kemer Konakları

Kalyon İnşaat imzası ile hayata geçirilen Nevbahar Kemer Konakları'nda yüzde 10 peşinatla 0,69 faiz fırsatı sunuluyor. İşte Nevbahar Kemer Konakları'nda başlatılan kampanya ile ilgili merak edilen detaylar...



Nevbahar Kemer Konakları, Kalyon İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Satış sürecinin devam ettiği proje İstanbul'un en gözde lokasyonları arasında yer alan Kemerburgaz'da yükseliyor.

Yeni bir kampanyanın başladığı  Nevbahar Kemer Konakları  16 blok olarak inşa ediliyor. Projede 137 adet konuta yer veriliyor.

Peki Kalyon İnşaat Nevbahar Kemer Konakları projesinde hangi konut tiplerine yer veriliyor? Nevbahar Kemer Konakları'nda teslimler ne zaman yapılacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Kalyon İnşaat Nevbahar Kemer Konakları ile ilgili detaylar...

Nevbahar Kemer Konakları nda yüzde 10 peşinatla 0,69 faiz fırsatı!

Satışların devam ettiği Kalyon İnşaat Nevbahar Kemer Konakları, 20 bin 380 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Toplam 137 adet konutun yer aldığı Kalyon İnşaat Nevbahar Kemer Konakları'nda villa konforunda bir yaşam sunuluyor. 

Lokasyonuyla dikkat çeken Nevbahar Kemer Konakları'nda teslimlerin 2024 yılının Eylül ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Kalyon İnşaat Nevbahar Kemer Konakları'nda yer alan konutlar 2 oda 1 salon dubleks, 3.5 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon bahçe kat ve 4 oda 1 salon tripleks şeklinde tasarlandı. Verilen detaylara göre projede yer alan 4 oda 1 salon tripleks villalar müstakil şekilde tasarlanırken, diğerleri ise ortak kullanıma sahip.

Sosyal alanlara da yer verilen Kemerburgaz Nevbahar Kemer Konakları projesinde, spor salonu, yüzme havuzu, toplantı salonu, buhar odası, cafe, sauna ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

Blokların maksimum 3 katlı olarak tasarlandığı Nevbahar Kemer Konakları projesindeki konutların alanları 185 metrekare ile 316.91 metrekare arasında değişiyor.


NEVBAHAR KEMER KONAKLARI FİYAT

Başlatılan yeni kampanyası ile dikkat çeken Kalyon İnşaat Nevbahar Kemer Konakları projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 22 milyon 416 bin TL'den başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 10 peşinat ödediklerinde kalan tutarı 0,69 faiz oranıyla ödeyebiliyor.


Web: https://nevbaharkemerkonaklari.com/
Telefon: 0216 404 19 74
 

Ankara Oksijen Oran'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! Teslimler bir ay sonra!

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Sirius Florida'da 660 bin TL'den başlayan fiyatlarla!


projeye sor



Geri Dön