15 / 05 / 2024

Darbe girişimi Sultanbeyli'deki gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Darbe girişimi Sultanbeyli'deki gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Evrim İnşaat ve Emlakgold Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Akbulat "Bundan sonra ne olur acaba,diye sorarken piyasalar 15 Temmuz gününe yakın rakamlar açıkladı.



Gayrimenkul  sektörü olarak alınan tedbirlerden dolayı yetkililere teşekkür eden Evrim İnşaat ve Emlakgold Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Akbulat "Bundan  sonra ne olur acaba,diye sorarken piyasalar  15 Temmuz gününe yakın rakamlar açıkladı.Ufak tefek inişlerin olması da alınacak kararlarla düzeleceği ümidi içindeyiz diye konuştu.


Türk ekonomisinden hiçbir  zaman tereddüt etmedik diyen Akbulat,'' Bu darbe girişimi çok büyük üzüntü verdi. Ancak ülkenin birlik ve beraberliğinden hiçbir endişemiz olmadı. Böylesine zor bir günde dahi basiretli toplantılar yapıldı. Çok güzel yerinde kararlar alındı. Hem iç hem dış piyasada yatırımcıları rahatlatacak açıklamalar yapıldı. Geleceğe olan umut daha güvenli hale geldi'' diye konuştu.


15 Temmuz gecesi, Türk demokrasisinin karşılaştığı darbe girişiminin, siyasi liderlerin ve halkın sağlam duruşu ile sonuçsuz bırakıldığını söyleyen Akbulat, Türk halkının birlik ve beraberlik  içinde olduğu sürece bu ülkeye kimsenin zarar veremeyeceğini belirtti.


Zaman işimize, milletimize, sağ duyumuza,vatanımıza,demokrasimize sahip olma zamanıdır diyen Akbulat, ''Şirket olarak daha çok çalışıp daha çok konut üreterek ve pazarlayarak ülke ekonomisine daha fazla katkı sunacağız. Şimdi sıra yatırımlara hız vererek ekonomiyi canlandırma zamanı Türkiye büyüyerek yatırımların adresi  olmaya devam edecek''  diye konuştu.


Ürettiğimiz ve üretimi devam eden konut projelerini pazarlayarak ülke ekonomisinin daha güçlenmesi için ellerinden  geleni yapacaklarını söyleyen Evrim inşaat ve Emlakgold Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı  Şeref Akbulat " İnadına Yatırım İnadına Büyüme "sloganıyla  "Moral Bozmadan daha fazla çalışma zamanı , yeni yatırımlarla, yeni projelerle, yeni girişimlerle gayrimenkul sektörüne destek olacağız" diye konuştu.


Geri Dön