27 / 04 / 2024

Dargiyal Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Dargiyal Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon 582 bin 280 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.



Dargiyal Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon 582 bin 280 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Dargiyal Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1.Turizm ve/veya mesken ve/veya işyeri amaçlı arazi, ev, bina, devremülk, turistik tesis, otel, motel, tatil köyü, kamping, pansiyon, lokanta, kafeterya, bar, sauna, yüzme havuzu, konaklama ve dinlenme yerleri, spor tesisleri gibi her nevi gayrimenkulü satın almak, inşa etmek, restore etmek, tadil etmek, kiralamak, satmak, kiraya vermek, işletmek, devretmek. 2.İştigal konusu gayrimenkullerin inşa, imal, tefriş ve işletilmesi ile ilgili her nevi malzemelerin imali, tasarımı, iç ve dış dekorasyonu, ithali, iç ve dış alım-satımı ve pazarlamasını yapmak, şirket konusu ile ilgili her türlü ihracat, ithalat ve reklam, pazarlama ve ticaret işleri yapmak. 3.Tüm bu menkul/gayrimenkullerin tapu daireleri nezdinde cins tashih, ifraz, tevhit, ihya, dava, ferağ ve parselizasyonu için her türlü işlem ve tasarrufta bulunmak. Gayrimenkuller üzerinde ve bu gayrimenkullerde inşa edilen binalar üzerinde kat irtifakı, intifa, sükna, kat mülkiyeti, satış vaadi, rehin, ticari işletme rehni, ipotek gibi her nevi ayni ve şahsi hakları tesis ve iktisap etmek, bunları ...ve şirketin ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
 


Geri Dön