08 / 10 / 2024
fuzul

Darty 21. mağazasını İzmir'de açıyor!

Darty 21. mağazasını İzmir'de açıyor!

25 şžubat Cuma günü İzmir Balçova Alışveriş Merkezi 'nin açılışı ile hizmete girecek DARTY mağazasında İzmirliler yüzde 50 'ye varan indirimlerin yanı sıra, sadece DARTY 'de sunulabilecek eşsiz birçok sürprizle de karşılaşacak




 DARTY 21. MAĞAZASINI İZMİR 'DE AçIYOR

Türkiye genelindeki yeni mağaza atağını sürdüren DARTY bu senenin ilk mağazasını  İzmir  Balçova 'da açıyor. Hizmette açık ara önde olan DARTY İzmir Balçova Asmaçatı Alışveriş Merkezi 'nde yarın açacağı 21. mağazasında tüketicilere sunduğu üstün ve farklı hizmetleri vermeye devam edecek.

25 şžubat Cuma günü İzmir Balçova Alışveriş Merkezi 'nin açılışı ile hizmete girecek DARTY mağazasında İzmirliler yüzde 50 'ye varan indirimlerin yanı sıra, sadece DARTY 'de sunulabilecek eşsiz birçok sürprizle de karşılaşacak.

DARTY, Balçova Mağazası 'nda da diğer mağazalarında olduğu gibi elektronik ürünlerin yanı sıra küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar 6000 'den fazla ürünü müşterilerin beğenisine sunacak.

Avrupa 'da on ülkede faaliyet gösteren, alanında Avrupa 'nın üçüncü en büyük kuruluşu olan İngiliz Kesa Electricals PLC Grubu 'nun beyaz eşya ve elektronik mağazalar zinciri alanındaki en önemli markası DARTY İzmir 'deki ilk mağazasını Mavişehir Koçtaş 'ta açmıştı.

İzmir İnciraltı Malta Kuyusu Mevkii Mithat Paşa Caddesi 'nde açtığı bu ikinci mağaza ile DARTY mağaza sayısını 21 'e çıkarıyor.

DARTY Türkiye Mağazaları;

Darty Profilo Mağazası, Darty Kale Outlet Center Mağazası, Darty Yenibosna Mağazası, Darty İstinye Park Mağazası, Darty Markiz Mağazası, Darty Carousel Mağazası, Darty Mavişehir Koçtaş İzmir Mağazası, Darty İzmit Real Avm Mağazası, Darty Palladium Mağazası, Darty Eyüp Mağazası, Darty Beylikdüzü Koçtaş Mağazası, Darty Osmanbey Mağazası, Darty Marintürk Pendik Mağazası, Darty  Ankara  Kentpark Mağazası, Darty Antalya Lara CarrefourSA Mağazası, Darty Ataköy Plus AVM, Darty Konya Mağazası, Darty Merter Mağazası, Darty Adapazarı Mağazası, Darty Avcılar Pelican Mall Mağazası, Darty İzmir Balçova Mağazası


Geri Dön