29 / 04 / 2024

DARTY'de yılbaşı kampanyası başladı!

DARTY'de yılbaşı kampanyası başladı!

En büyük elektronik perakende mağazalar zincirlerinden olan DARTY'de yılbaşına özel kampanya başlatıldı



Yılbaşına sayılı gün kala Avrupa'nın en büyük elektronik perakende mağazalar zincirlerinden olan DARTY, hem sizi hem de sevdiklerinizi düşünüyor. DARTY'nin kampanyası ile yeni yıl hediyesi satın alırken, siz de çok cazip bir fiyata evinizin bir eksiğini giderebileceksiniz. 

DARTY tarafından düzenlenen kampanyada 200 - 500 TL arası alışverişlerde annenize ya da eşinize hediye edebileceğiniz BRAUN marka Blender sadece 9 TL. 501 - 1.500 TL arası alışverişlerde her evin salonunda olması gereken 7 inç boyunda SONY dijital resim çerçevesi 49 TL. DARTY'den yapılacak 1.501 TL ve üzeri alışverişlerde ise piyasada satış fiyatı 379 TL olan NOKIA 6303 cep telefonu sadece 99 TL'ye sizin olabilir. 

Tüm  DARTY mağazalarında geçerli olacak kampanyaya ek olarak World'e özel peşin fiyatına 5 taksit ve 2 ay taksit erteleme seçeneği de bulunuyor. 

DARTY Türkiye Mağazaları

Darty Profilo Mağazası, Darty Kale Outlet Center Mağazası, Darty Yenibosna Mağazası, Darty İstinye Park Mağazası, Darty Markiz Mağazası, Darty Carousel Mağazası, Darty Mavişehir Koçtaş  İzmir  Mağazası, Darty İzmit Real Avm Mağazası, Darty Palladium Mağazası, Darty  Ankara  Malltepe AVM Mağazası, Darty Eyüp Mağazası, Darty Beylikdüzü Koçtaş Mağazası, Darty Şişli 


Geri Dön