07 / 05 / 2024

Datça Devlet Hastanesi 25 Şubat'ta teslim ediliyor!

Datça Devlet Hastanesi 25 Şubat'ta teslim ediliyor!

Devlet hastanesi inşaatı, yüklenici firmanın el değiştirmesinin ardından dokuz ayda tamamlandı. Modern görünümüyle lüks bir oteli andıran hastanede, hastalar için özel tuvalet, banyo, televizyon, ısıtma ve soğutma sistemleri bulunuyor.




Muğla'nın Datça ilçesinde yapımı yılan hikayesine dönen 25 yataklı, tam teşekküllü devlet hastanesi inşaatı, yüklenici firmanın el değiştirmesinin ardından dokuz ayda tamamlandı. Modern görünümüyle lüks bir oteli andıran hastanede, hastalar için özel tuvalet, banyo, televizyon, ısıtma ve soğutma sistemleri bulunuyor.


4 branşta hizmet verecek 

Yaklaşık 10 dönümlük arazi üzerinde,  TOKİ  tarafından yapımına 3 yıl önce başlanan 25 yatak kapasiteli tam teşekküllü hastane yüklenici firmanın el değiştirmesinin ardından 9 ay içerisinde tamamlanarak teslim aşamasına geldi. Firma yetkilisi Yılmaz Göçer, sözleşme gereği 26 Nisan'da teslim etmeleri gereken hastane inşaatını iki ay önce tamamladıklarını belirterek, "Hastaneyi şubatta teslim etmeyi planlıyorduk ama elverişsiz hava şartlarından dolayı çevre düzenlemesi biraz gecikti. 25 Şubat'ta teslim edeceğiz" dedi. Datça Devlet Hastanesi, kadın doğum, genel cerrahi, dahiliye ve çocuk servisleri ile hizmet verecek. 



Yeni Asır


Geri Dön