30 / 04 / 2024

Dedeman, Gaziantep'te otel açtı!

Dedeman, Gaziantep'te otel açtı!

1998 yılında Diyarbakır'da hizmete açılan Dedeman, bu yıl Gaziantep otelini açarak, doğudaki altıncı yatırımını yapmış oldu



Şanlıurfa'daki yatırım, Dedeman'ın güneydoğudaki ikinci yatırımıydı. Bu ünlü otel zinciri, 1998 yılında Diyarbakır'da hizmete açtığı Dedeman Diyarbakır oteliyle bölgeye ilk adımı atmıştı. Şanlıurfa otelini ise uzun bir aradan sonra,' 2007'de hayata geçiren Dedeman, daha sonra sınır ötesi adımlar da attı. 2009'da Suriye'nin Şam, Halep ve Palmira şehirlerinde yer aldı. Ve yine aynı yılda Gaziantep otelini açarak, doğudaki altıncı yatırımını yapmış oldu.

Dedeman Şanlıurfa Genel Müdürü Nedim Bahar, Urfa'da yaptıklan yatırımla kentin sadece ekonomik canlılığına ve turizm potansiyeline değil, sosyal ve kültürel hayatına da önemli katkılar sağladıklannı söylüyor ve ardından ekliyor:
"2007 yılından beri, Dedeman'ın geleneksel misafirperverliğini, yüksek teknoloji ve modern mimariyle birleştirerek konuklara ev sahipliği yapıyoruz. Açıldığımız günden bu yana iş, sanat, moda dünyasından pek çok ünlü ismi ve Fenerbahçe Spor Kulubünü ağırladık."

Dedeman Şanlıurfa,şehir ve dağ manzaralarına 1 bir bölgede konuşlanmış durumda. 113 odası ve 266 sayısıyla bölgenin turizm potansiyelinin değerlendirme açısından önemli bir yol alan Dedeman Şanlıurfa 500 kişilik balo salonu ve 25 lik toplantı salonları gibi iş dünyasına yönelik modern altyapısı ile şehrin sosyal ve ekonomik hayatına önemli katkılarda bulunuyor.
Milliyet


Geri Dön