02 / 05 / 2024

Dedeman Hotels, Suriye 'de 4 'üncü otelini açmak istiyor!

Dedeman Hotels, Suriye 'de 4 'üncü otelini açmak istiyor!

Dedeman Hotels Resort International CEO 'su Tamer Yürükoğlu, 3 otellerinin bulunduğu Suriye 'de 4 'üncü otel projelerinin olduğunu belirtti



Dedeman Hotels Resort International CEO 'su Tamer Yürükoğlu, 3 otellerinin bulunduğu Suriye 'de 4 'üncü otel projelerinin olduğunu belirterek, “İnşaatı başlayan ve bitiş tarihi 2013 olarak belirlenen otel için, Suriye 'deki sıkıntılı sürecin çabuk bitmesi durumunda gecikme olmayacağını düşünüyorum ” dedi.

Yürükoğlu, Suriye 'de yaşanan siyasi durumlardan ve ülkedeki iç karışıklıktan otellerin etkilenmemesinin mümkün olmadığını kaydetti. Uzun vadede Suriye 'nin her zaman önemli bir ülke konumunda yer alacağını dile getiren Yürükoğlu, şunları söyledi:

Kültür turları iptal edildi

“Suriye 'de bakanlığa ait 3 otelin işletmesini yapıyoruz. Tarihi bölgede yer alan ve tamamen turistlere hitap eden Palmyra Oteli, bu sıkıntılı süreçten en fazla etkilenen otelimiz oldu. Ülkedeki durum, genelde İspanya, İtalya ve Fransa 'dan gelen turistlerin konakladığı Palmyra Otelimize gerçekleştirilen kültür turlarının iptal edilmesine sebep oldu. Ancak şžam ve Halep 'teki otellerimizde doluluk oranında düşüş olsa da çalışmaya devam ediyor. ”
Milliyet


Geri Dön