28 / 04 / 2024

Dedeman Park Oteli'nin ilki Denizli'de açılıyor!

Dedeman Park Oteli'nin ilki Denizli'de açılıyor!

Dedeman Hotels & Resorts International'ın, iş dünyasının seyahat alışkanlıkları ve beklentilerini göz önüne alarak oluşturduğu iş konsepti Dedeman Park Otelleri'nin ilki 6 Nisan'da Denizli'de açılıyor



114 superior, 6 Deluxe olmak üzere 120 oda ve 240 yatak kapasitesine sahip Dedeman Park Denizli'de 60 kişi kapasiteli restoran, 5 toplantı salonu ve bölünebilir 400 kişilik balo salonu var. Dedeman Park Denizli'de işletme modeliyle Dedeman Silk Road Tashkent otelinin de yatırımcısı olan Apeas Mühendislik ve İnşaat ile işbirliğine gidildi.

Dedeman Park, aynı yatırımcıyla 5 yıl içinde açılmak üzere 10 otel için anlaşma imzaladı. Öte yandan Dedeman Park Denizli'de 7/24 esasıyla hizmet veren Bakk-Al adı altında mini bir market olacak. Misafirler konaklama esnasında sandviç, çikolata, tatlı gibi atıştırmalıkların yanı sıra alkollü/alkolsüz içecek ve kişisel bakım ürünlerini bu noktalardan temin edebilecekler. Dedeman Park Denizli'nin çevreci bir otel olması için de çeşidi uygulamalar yapıldı. Otelde su ve enerji tasarrufu standartları uygulanacak, çevre duyarlılığı konusunda çalışan eğitimleri verilecek ve çevreye zararlı maddelerin tüketiminin ve atık miktarının azaltılması standartları uygulanacak.
 
Dünya
 


Geri Dön