15 / 05 / 2024

Dedeman Skalite'den 2 ödül aldı!

Dedeman Skalite'den 2 ödül aldı!

Turizmde kaliteyi sorgulamayı ve kalite olgusunu gündemde tutmayı amaçlayan ve Skal International İstanbul Kulübü tarafından düzenlenen SKALİTE ödülleri 10 Aralık Çarşamba akşamı Haliç Kongre Merkezi'ndeki törenle sahiplerini buldu.



Turizmde kaliteyi sorgulamayı ve kalite olgusunu gündemde tutmayı amaçlayan ve Skal International İstanbul Kulübü tarafından düzenlenen SKALİTE ödülleri 10 Aralık Çarşamba akşamı Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Toplam 22 kategoride verilen SKALİTE ödüllerinde Dedeman Hotels & Resorts International, Turizm Yatırım Grubu1 kategorisinde, kurumsal yayını Dedeman Ouarterly ile de Turizm Basını' kategorisinde ödül aldı. Ödül töreninde her iki ödül de Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. 

Genel Müdürü Emrullah Akçakaya'ya takdim edildi. 6 yıldır yayın hayatını sürdüren ve beğeniyle okunan Dedeman Ouarterly, farklı kültürleri keşfetme duygusu ile yola çıkıyor ve okurlarının seyahate yönelik vizyonlarını her zaman bir adım ileriye taşımayı hedefliyor. 


Hürses


Geri Dön