26 / 07 / 2024

Skalite ödülleri2014

Skalite ödülleri2014

Turizmde kaliteyi sorgulamayı ve kalite olgusunu gündemde tutmayı amaçlayan ve Skal International İstanbul Kulübü tarafından düzenlenen SKALİTE ödülleri 10 Aralık Çarşamba akşamı Haliç Kongre Merkezi'ndeki törenle sahiplerini buldu.

Esenboğa Havalimanı'na Skalite 2014'ten ödül!

TAV Havalimanları tarafından işletilen Ankara Esenboğa Havalimanı, "Skalite 2014 Ödülleri"nde "Havaalanı Hizmetleri" kategorisinde ödüle layık görüldü..

Dedeman Skalite'den 2 ödül aldı!

Turizmde kaliteyi sorgulamayı ve kalite olgusunu gündemde tutmayı amaçlayan ve Skal International İstanbul Kulübü tarafından düzenlenen SKALİTE ödülleri 10 Aralık Çarşamba akşamı Haliç Kongre Merkezi'ndeki törenle sahiplerini buldu.

Setur Skalite 2014'te 3 ödül aldı!

Ayrıcalıklı dünyasını ve geniş ürün yelpazesini, kalite ve güvencesiyle seyahat severlere sunan Setur, Skal International İstanbul tarafından verilen Skalite’14 “Turizmde Kalite Ödülleri”nde 3 ödül aldı.

Setur Skalite 2014'de 3 ödüle layık görüldü!

Setur, ülkemizde bu yıl 17.si düzenlenen, dünyanın en büyük Skal Kulübü, Skal International İstanbul’un “Turizmde Kalite Ödülleri”nde 3 ödül birden alarak kalitesini bir kez daha tescilledi.

Ankara Esenboğa Havalimanı ödül aldı!

Türkiye turizminin gelişimine yönelik yatırımların ödüllendirilerek kalite bilincinin yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl SKAL International tarafından düzenlenen " Skalite Turizm Ödülleri " sahiplerini buldu.

Hilton Garden'a Çevrenin Korunmasına Katkı ödülü verildi!

TURİZM alanında yılın en iyilerini belirlemek için düzenlenen Skalite Ödülleri Haliç Kongre Merkezindeki törenle sahiplerini buldu. Hilton Garden Inn İstanbul Golden Hora, "Çevrenin Korunmasına Katkı" ödülünün sahibi oldu...

Dedeman Grubu Skalite Ödülü aldı!

Seyahat ve turizmin tüm kolların bir araya getiren tek uluslararası organizasyon SKAL'ın dünyadaki en büyük kulübü Skal International İstanbul tarafından, SKALİTE Ödüllerinin 16'cısı, sahiplerini buldu...

Kastamonu Konakları, SKALİTE Bronz Ödülü'nü aldı!

Turizmin oskarları olarak bilen SKALİTE 12 – Turizmde Kalite Ödülleri’nde, ‘Kültürel Değerlerin Korunmasına Katkı’ dalında, Kastamonu Konakları’na SKALİTE Bronz Ödülü verildi.

Hilton Worldwide, Skalite 2011'de ödül kazandı!

Hilton Worldwide, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Skal International İstanbul Kulübü tarafından her yıl düzenlenen ve bu sene 14ncüsü gerçekleşen Skalite 2011 Ödülleri kapsamında Hilton Worldwide, En İyi Zincir Otel Ödülüne layık görüldü

Skalite 2011 Turizmde Kalite Ödülleri sahiplerini buldu!

Turizm Oskarları olarak bilinen Skalite 2011 Turizmde Kalite Ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl 14üncüsü düzenlenen Skalitede 142 aday yarışırken, 43 marka, kuruluş ve kişi ödül aldı

'Konut kredisi faizi artacak ev fiyatları ise düşmeyecek'

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, konut kredisinde baz alınan faizin Hazine bonosu faizleri olduğunu kaydederek, ''Faizin artma ihtimali daha yüksek'' dedi.

Maltepe'de kiralık 2 dükkan

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Maltepe'de bulunan 12 metrekare büyüklüğündeki 2 dükkanı 1 yıl süre ile kiraya verecek.

Düzce'de satılık işyeri

Düzce Belediye Başkanlığı, Ceddiye Mahallesi'nde bulunan 57 ile 852 metrekare arasında büyüklükleri değişen 18 işyerinin satışı için ihale açtı.

Skalite ödülleri2014 Haberi

Skalite ödülleri2014

Turizmde kaliteyi sorgulamayı ve kalite olgusunu gündemde tutmayı amaçlayan ve Skal International İstanbul Kulübü tarafından düzenlenen SKALİTE ödülleri 10 Aralık Çarşamba akşamı Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Toplam 22 kategoride verilen SKALİTE ödüllerinde Dedeman Hotels & Resorts International, Turizm Yatırım Grubu1 kategorisinde, kurumsal yayını Dedeman Ouarterly ile de Turizm Basını' kategorisinde ödül aldı. Ödül töreninde her iki ödül de Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. 

Genel Müdürü Emrullah Akçakaya'ya takdim edildi. 6 yıldır yayın hayatını sürdüren ve beğeniyle okunan Dedeman Ouarterly, farklı kültürleri keşfetme duygusu ile yola çıkıyor ve okurlarının seyahate yönelik vizyonlarını her zaman bir adım ileriye taşımayı...