02 / 05 / 2024

Setur Skalite 2014'te 3 ödül aldı!

Setur Skalite 2014'te 3 ödül aldı!

Ayrıcalıklı dünyasını ve geniş ürün yelpazesini, kalite ve güvencesiyle seyahat severlere sunan Setur, Skal International İstanbul tarafından verilen Skalite’14 “Turizmde Kalite Ödülleri”nde 3 ödül aldı.



Ayrıcalıklı dünyasını ve geniş ürün yelpazesini, kalite ve güvencesiyle seyahat severlere sunan Setur, ülkemizde bu yıl 17.si düzenlenen, dünyanın en büyük Skal Kulübü, Skal International İstanbul’un “Turizmde Kalite Ödülleri”nde 3 ödül birden alarak kalitesini bir kez daha tescilledi. Bu sene 30 ayrı kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu “Turizm Oskarları”nda Setur; Seyahat Acenta/Aracılık Hizmetleri kategorisinde En İyi Outgoing Seyahat Acentesi, Seturmice ile En İyi Kongre/Toplantı Organizasyonu Acentesi, BookinTurkey ile En İyi Online Seyahat Rezervasyonları/Hizmetleri Firması ödüllerini aldı.

10 Aralık Çarşamba gecesi Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen törende, Setur adına Outgoing Seyahat Acentesi ödülünü Turizm Genel Müdür Yardımcısı Tülin BETİR, Kongre/ Toplantı Organizasyonu Acentesi ödülünü Turizm Müdürü Oktay TEMELLER, Online Seyahat Rezervasyonları/Hizmetleri Firması ödülünü ise BookinTurkey Müdürü Başak BİLMEN aldı.


SETUR OUTGOING, SETURMICE VE BOOKINTURKEY’E TURİZM OSKARI…


Yılların vermiş olduğu tecrübe ile misafirlerini farklı kıtalar, ülkeler ve şehirlerde farklı kültürlerle buluşturan Setur, En İyi Outgoing Seyahat Acentesi ödülüne layık görüldü. Daima yüksek müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesini hedefleyerek programlarını oluşturan Setur, halka açık gruplar, münferit rezervasyonlar ve temalı özel grup organizasyonlarının yanı sıra iş ve özel geziler için de beklenti ve ihtiyaçlara yönelik farklı tur programları sunuyor. 


Yenilikçi ve yaratıcı çözümler sunan profesyonel ekibi ile toplantı, etkinlik, lansman ve kongre düzenleyen Seturmice, En İyi Kongre/Toplantı Organizasyonu Acentesi ödülünü aldı. Seturmice, uluslararası ve ulusal kongreler, bayi toplantıları, eğitim toplantıları, açılış töreni organizasyonları, ürün tanıtımı&araç lansmanı, özel davetler ve etkinlik yönetimi, basın organizasyonları ve teşvik seyahatleri hizmeti veriyor. 

Kaliteli hizmet anlayışıyla Setur, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek geliştirdiği online ve gerçek zamanlı rezervasyon sistemi olan Bookinturkey ile ise En İyi Online Seyahat Rezervasyonları/Hizmetleri Firması ödülüne layık görüldü. Bookinturkey, yurt içi ve yurt dışında en iyi otellere online rezervasyon imkanının yanı sıra, uçuş arama motoru ile en hızlı bilet alternatiflerini fiyat sıralamasıyla üyelerine sunuyor. 


SKALİTE NEDİR?


Dünyanın en büyük SKAL kulübü olan Skal International Istanbul ilk kez 1998 yılında başlattığı gelenekselleşen SKALİTE “Turizmde Kalite” ödüllerini her yıl vermeye devam etmektedir. SKALİTE’nin amacı turizm sektöründe kalite çıtasını yükseltmeyi hedefleyen kişi, kurum ve kuruluşları ödüllendirmek olduğu kadar, kaliteyi bir yönetim felsefesi olarak benimseyenlerin aynı zamanda sektör çalışanlarına örnek olmasını sağlamaktır. Konaklama Tesisleri, Ulaştırma ve Seyahat Acenteleri gibi ana sektörlerin yanı sıra, turizme destek veren Turizm Basını, Kültür Değerlerinin Korunması, Eğitim ve Tanıtım gibi dallarda kalite çizgisinden ödün vermeksizin faaliyetlerini sürdüren kişi, kurum ve kuruluşlar, 2006 yılından bu yana elektronik sistem ile bilgisayar üzerinden yapılan oylamayla belirlenmektedir. 




Geri Dön