07 / 07 / 2024

Setur Skalite

Setur Skalite

Ayrıcalıklı dünyasını ve geniş ürün yelpazesini, kalite ve güvencesiyle seyahat severlere sunan Setur, Skal International İstanbul tarafından verilen Skalite’14 “Turizmde Kalite Ödülleri”nde 3 ödül aldı.

Setur Skalite 2014'de 3 ödüle layık görüldü!

Setur, ülkemizde bu yıl 17.si düzenlenen, dünyanın en büyük Skal Kulübü, Skal International İstanbul’un “Turizmde Kalite Ödülleri”nde 3 ödül birden alarak kalitesini bir kez daha tescilledi.

Arçelik'ten konutlar için yeşil enerji atılımı projesi!

Arçelik Enerji Çözümleri Evi, 30 Haziran'a kadar Setur Kalamış Marina'da tüketiciler ile buluşacağı kaydedildi. Dış cephesinden içindeki mobilya ve dekoratif ürünlere kadar toplamda 1,8 ton geri dönüştürülmüş plastikten üretilen Arçelik Enerji Çözümleri Evi geliyor.

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Ziraat Bankasından tatil yapacaklara 1.000 TL bankkart lira!

Bankkart sahipleri tatili düşünmeye başlayabilirsiniz. Bankkart ile Setur’dan yapacağınız alışverişlerinizde 1.000 TL bankkart lira kazanın! İşte detaylar!

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şadan Direk tarafından kuruldu.

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi açıldı!

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi bugün Şişli'de 9 milyon 314 bin 759 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Yaz tatili için indirimli paketler hazırlandı!

Yaz tatilini uygun koşullarda planlamak isteyenler için yurt içi erken rezervasyon dönemini başlatan Setur, indirimli paketler hazırladı.

Ayvalık Alaattin Süberoğlu Hastanesi binası lise mi olacak?

Ayvalık Belediye Başkanı Gençer başkanlığında yapılan toplantıda Ayvalık Setur Marina’nın halka açılması ve Altoınova Mahallesindeki Alaattin Süberoğlu hastane binasının statüsünün değiştirilerek sağlık meslek lisesine dönüştürülmesi konuları öne çıktı.

Setur Gökova Ören Marina 1 Ekim'de hizmette!

Setur Marinas zincirine katılan Gökova Ören Marina, 1 Ekim'de hizmete girecek. Setur Marinaları bu katılımla marina sayısını 11'e, yat bağlama kapasitesini ise 6 bin 58'e çıkardı.

Gökova Ören Marina 1 Ekim'de hizmete girecek!

Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri olan Setur Marinaları, Gökova Ören Marina’yı bünyesine kattı. Setur, marina sayısını 11’e, yat bağlama kapasitesini ise 6.058’e çıkardı.

Setur,Yunanistan’da 3 marina işletecek!

Türkiye'de 10 ve Yunanistan'daki Midilli adasında bir marina işletmesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden biri olan Setur, son olarak Yunanistan’da 2 marina daha almak üzere kolları sıvadı.

Setur Yunanistan'da iki marina daha alacak!

Biri Yunanistan’ın Midilli Adası’nda olmak üzere 11 marina işleten Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak için görüşüyor.

Setur Yunanistan’da 2 marina daha işletecek!

Akdeniz’in en büyük marina zincirlerinden olan Setur, Yunanistan’da biri ana karada diğeri adalarda 2 marina daha işletmek için girişimlere başladı. Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, “Akdeniz çanağındaki tüm fırsatları değerlendiriyoruz” dedi.

Setur yurtdışında atağa hazırlanıyor!

Biri Yunanistan’da toplam 11 marinada 6 bin 58 yat bağlama kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak için görüşüyor

Setur Skalite Haberi

Setur Skalite

Ayrıcalıklı dünyasını ve geniş ürün yelpazesini, kalite ve güvencesiyle seyahat severlere sunan Setur, ülkemizde bu yıl 17.si düzenlenen, dünyanın en büyük Skal Kulübü, Skal International İstanbul’un “Turizmde Kalite Ödülleri”nde 3 ödül birden alarak kalitesini bir kez daha tescilledi. Bu sene 30 ayrı kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu “Turizm Oskarları”nda Setur; Seyahat Acenta/Aracılık Hizmetleri kategorisinde En İyi Outgoing Seyahat Acentesi, Seturmice ile En İyi Kongre/Toplantı Organizasyonu Acentesi, BookinTurkey ile En İyi Online Seyahat Rezervasyonları/Hizmetleri Firması ödüllerini aldı.

10 Aralık Çarşamba gecesi Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen törende, Setur adına Outgoing Seyahat Acentesi ödülünü Turizm Genel Müdür Yardımcısı Tülin BETİR, Kongre/ Toplantı Organizasyonu Acentesi ödülünü Turizm Müdürü Oktay TEMELLER, Online Seyahat Rezervasyonları/Hizmetleri Firması ödülünü ise BookinTurkey Müdürü Başak BİLMEN aldı.


SETUR OUTGOING, SETURMICE VE BOOKINTURKEY’E...