05 / 07 / 2024

Ziraat Bankasından tatil yapacaklara 1.000 TL bankkart lira!

Ziraat Bankasından tatil yapacaklara 1.000 TL bankkart lira!

Bankkart sahipleri tatili düşünmeye başlayabilirsiniz. Bankkart ile Setur’dan yapacağınız alışverişlerinizde 1.000 TL bankkart lira kazanın! İşte detaylar!



Ziraat Bankası müşterilerine yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. İşte onlardan bir tanesi. Setur'dan tek seferde yapılacak olan 10.000 TL ile  14.999 TL arasındaki peşin ya da taksitli alışverişlere 900 TL Bankkart Lira, 15.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 1.000 TL Bankkart Lira sizin olacak. İşte kampanya ayrıntıları…

Ziraat Bankasından tatil yapacaklara 1.000 TL bankkart lira!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön