02 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan son 21 gün uyarısı! İşte Ziraat'ten 1.000 TL almak için adım adım yapmanız gerekenler!

Ziraat Bankası'ndan son 21 gün uyarısı! İşte Ziraat'ten 1.000 TL almak için adım adım yapmanız gerekenler!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, beyaz eşya ve elektronik eşya sektörlerinden yapılacak olan alışverişlere 1.000 TL Bankkart Lira hediye edecek. 



Ülkemizin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'nın bir kampanyası için daha son 21 güne girildi. Söz konusu kampanya ile ilgili olarak verilen bilgilere göre Ziraat Bankası bu işlemi yapanlara tam tamına 1.000 TL verecek. 

İşte Ziraat Bankası tarafından başlatılan Mart 2024 kampanyası ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ziraat Bankası tarafından başlatılan kampanya kapsamında Bankkart ile Beyaz Eşya & Elektronik Eşya sektörlerinden yapacağınız bir tek seferde yapılacak olan 5 bin Türk Lirası ve üzeri alışverişinize 250 Türk Lirası, 20 bin Türk Lirası ve üzeri alışverişinize 1.000 TL Bankkart Lira verilecek.

Ziraat Bankası ndan son 21 gün uyarısı! İşte Ziraat ten 1.000 TL almak için adım adım yapmanız gerekenler!

1-31 Mart 2024 tarihlerinde geçerli olacak kampanyaya Bankkart Mobil ya da bankkartcomtr'den katılım sağlamak mümkün. Kampanyadan faydalanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor.

Ziraat Bankası tarafından paylaşılan detaylara göre kampanya dönemi içerisinde Bankkart'ınız ile Bankkart anlaşmalı Beyaz Eşya ve Elektronik Eşya sektöründe yer alan üye iş yerlerinde Bankkart POS'undan tek bir seferde yapılacak olan 5 bin Türk Lirası ve üzeri alışverişinize 250 Türk Lirası, 20 bin Türk Lirası  ve üzeri alışverişinize bin Türk Lirası Bankkart Lira verilecek.

Ana faaliyeti beyaz eşya ve elektronik eşya sektörü olmayan e-ticaret ve fiziki üye işyerlerinden gerçekleştirilecek olan beyaz eşya ve elektronik eşya alışverişleri kampanyaya dahil edilmezken kampanya Bireysel Bankkart, Bankkart Başak ve Bankkart Business sahibi müşteriler için geçerli.

Ziraat Bankası tarafından başlatılan kampanya müşteri bazında oluğp ve en fazla 1.000 Türk Lirası Bankkart Lira kazanabilecektir (İlk 5 bin Türk Lirası ve üzeri alışverişinde sadece bir defa 250 Türk Lirası Bankkart Lira ya da ilk 20 bin Türk Lirası ve üzeri ilk alışverişinde yalnızca bir kez 1.000 Türk Lirası Bankkart Lira kazanabilecektir).
 

İstanbul ve bir ilde daha 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla 9 adet arsa satılıyor!

İstanbul depremi için flaş uyarı: Uzman isim sahil yolunu işaret etti! 

Çin hükümeti emlak sektöründe son noktayı koydu: Gerekirse iflas edin!


Geri Dön