27 / 04 / 2024

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.



Dedeman, büyüme stratejisine eklediği yeni iş modelleri, geliştirdiği yeni markaları ve konseptleri ile ‘Herkesin Dedeman’ı olma’ vizyonu ile dünyada ve Türkiye’de farklı kitlelere ulaşma yönünde çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Özbekistan’da inşaat ve turizm yatırımları ile tanınan Zarafshan Golden Group ile geniş kapsamlı bir iş birliğine adım atan firma, ülkede giderek çeşitlenen üst düzey konaklama beklentilerine 3 markası ile cevap verecek. Özbekistan yatırımı ile büyüme hamlesine ve yeni marka stratejisine önemli bir mihenk taşı ekleyen firma, bu iş birliğinin imzalarını gerçekleştirdiği bir tören ile attı.

Taşkent ve Navoi'de her biri farklı olan Dedeman markası altında hizmet verecek olan Dedeman Tashkent, Zarafshan Managed By Dedeman ve Rest&More by Dedeman Navoi Uzbekistan için önceki gün Dedeman İstanbul Otel’de imzalar atıldığı belirtildi.

OTEL SAYISI YEDİYE YÜKSELECEK!

dunya.com'dan Mehmet Hanifi GÜLEL'in haberine göre; Bu sene Kazakistan Almaty ve Azerbaycan Bakü’deki yatırımlarla yurtdışı portföyüne yeni halkalar ekleyen Dedeman, Özbekistan’daki bu yeni atılımına ek olarak imza süreçleri tamamlanan yatırımlarla birlikte Temmuz 2024 itibari ile  yurtdışındaki otel sayısını 7’ye çıkaracak. Bugün 9 ana marka ile hizmete açık 29, imzalı 21 ve imza aşamasında 11 olmak üzere toplam 61 otel ve bin 700 çalışanı ile hizmet veren marka, 2025 sene sonuna kadar da hizmet vereceği ülke sayısını 10’a çıkarmayı amaçlıyor. Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te yer alacak olan Dedeman Tashkent, Temmuz 2024’te kapılarını misafirlere açacak. Tashkent Uluslararası Havaalanı’na, Amir Timur Meydanı ve Piramit Alışveriş Merkezi gibi önemli turistik mekanlara yakınlığıyla öne çıkıyor. Otel; 103 odası ve Dedeman’ın yenilikçi hizmet anlayışı ile iş ve tatil amaçlı konaklamalarda kentteki önemli bir konaklama merkezi olmayı hedefliyor. Navoi’de hizmete açılacak olan Zarafshan Managed By Dedeman, bu yılın mayıs ayında misafirlerini ağırlamaya başlayacak. Zarafshan Managed By Dedeman, 2 stüdyo daire, 4 süit, 36 çift kişilik, 16 tek kişilik olmak üzere toplam 58 odası, 150 kişilik restoranı ve SPA merkezi ile hizmet verecek. Rest & More By Dedeman Navoi Uzbekistan ise, Zarafshan Nehri’nin kıyısında hizmet verecek. Bu yılın mayıs ayında Dedeman olarak kapılarını açacak olan otel, 60 odası, SPA ve toplantı odası olanakları ile misafirlerini ağırlamış olacak.

Dedeman dan Özbekistan’a üç yeni otel!

İKİ SENEDE OTEL SAYISI YÜZDE 70 ARTTI

İmza töreninde konuşma yapan Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, “Türk otelcilik sektörünün en geniş otel zincirine sahip Dedeman markası olarak, yenilenen iş geliştirme stratejimizle son 2 senede otel sayımızı yüzde 70 oranında yükseltmeyi ve 2023'te yüzde 55 finansal verimlilik elde etmeyi başardık. Büyüme ivmemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Şu an potansiyel projelerimize özel hazırladığımız anlaşmalarımızla markalarımızın bulunduğu her yeri ayrı bir cazibe destinasyonu haline getirmeyi amaçlıyoruz." diye konuştu.

Dedeman Hotels & Resorts International'dan Kazakistan’a yeni otel yatırımı!

Dedeman Village yüzde 50 peşin vade farksız 12 ay taksit imkanıyla satışta!

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!


Geri Dön